top of page
logo.jpg
Search

Thank you, next – 15.June.2020

Det skjer ting på Verftet! – Veldig travle dager og hvem kan klage på det!! Hvertfall ikke oss!! DET ER SÅÅÅ GØY at vi har det travelt og kan fylle dagene til alle trenerne. Vi er godt på vei tilbake mot der vi var før Korona og det går kjappere enn forventet. Noe vi er som jeg håper du leser VELDIG glade for :)). Mye av det er takket være dere som drar med dere venner og bekjente slik at vi blir flere og flere.

Så kom vi med en ganske gledelig nyhet i dag også! Mart har klart å få med seg allerede 6 stk på kurset sitt og ønsket da å fyre i gang i sommer. Han krysser fingrene for at flere ønsker å bli sterke i sommer! Vi har stor tro på dette nye kurset som vi kaller: STRONG.

Kurset er tilgjengelig for både CrossFit Verftet medlemmer, men også ikke CrossFit Verftet medlemmer. Det betyr, har du en pappe eller en venn som nekter å starte på CrossFit kan dette være en lur måte og lure de inn på ;).

Mer info tatt fra sos.med: NYTT KURS COMING AT YA❕- ALLEREDE NÅ I SOMMER💥😍. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ NÅ allerede den 23.Juni.2020❗️ starter vi opp med et styrketreningskurs vi kaller STRONG🏋️‍♂️. Kurset er for deg som elsker styrketrening eller deg som aldri har løftet en eneste tung tung i livet💪. Mart har mange års erfaring som både CrossFit trener og Personlig trener. Med dette har han sett alle nivåer og vil kunne tilpasse alle treningene perfekt til ditt nivå🤸. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kurset er Tirsdag og Torsdager 18-19.00 og varer i 10 uker✔️. Styrketrening inneholder mye forskjellige elementer, du skal gå igjennom det mest vesentlige i mange forskjellige variasjoner slik at du etter 10 uker vil ha kompetanse som du vil kunne dra stort utbytte av i tiden etter kurset🔥. Vi garanterer også RESULTATER, er du på alle øktene og ikke blir sterkere får du pengene tilbake 😉. ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kurset er både for CrossFit Verftet medlemmer ❕OG ❕dere som ikke er CrossFit Verftet medlemmer. Alle som ønsker en styrkeboost er invitert💯🙏 . Link for booking i bio eller send en mail til mart@crossfitverftet.no for mer info✔️.⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ For deg som: • Føler deg litt usikker med løfting og ønsker å lære deg trygge og effektive teknikker. • Ønsker å se resultater, bli og føle seg sterkere👌. • Elsker styrketrening, kan ikke få nok og vil bare lære mer, mer, mer😆. • Har alltid hatt en litt svar rygg som skaper problemer her og der. • Er hjemme i sommer så kan jo få litt ut av det. • Lei av å alltid trene det samme. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Det vil være: • En liten gruppe, masse tid til spørsmål og masse tid til å lære. • Masse coaching, tett oppfølging for å sikre trygge og gode resultater🏆💯. #crossfitverftet #enplassforalle #styrketrening #linkibio #VerftetStrong

On top of all this, it´s hard to forget that there was also a workout! Thank you, next was a very nice, spicy start of the week. Some new rules in place, Korona-rules we might call them, but it´s good to be back inside. ´Wash your hands and wash your stuff´was the general class-opener today. After that more good news: Thrusters, Double unders and squats. A 20 minute conditioning peace, which was even better due to the sweaty conditions inside today. This week, we´re going to take maximal advantage of the fact that we´re back inside. Of course we´re not going to tell you what we´re going to do, but bringing your grips might not be the worst idea of the week:) For now, have a very nice evening. Enjoy your well-deserved rest and we´ll see you this week!

3 views

Comentários


bottom of page