top of page
logo.jpg
Search

TEST 5000m ROW - 16.April.2021

Bloggen må jo nesten starte med det vi started med. QOD (question of the day). I dag etter min mening et perfekt spørsmål.


What is your perfect day?


Om det er vanskelig å definere din perfekte dag permanent måtte vi fortelle hvertfall hvilken ting som måtte være med for å gjøre dagen perfekt.


- Trening

- Ferie

- Sol

- Stå opp tidlig

- Stå opp seint

- Familie

- Svigers som barnepass


Det var mange forskjellige svar på dagens spørsmål. Det jeg gjerne vil at dere kan reflektere over er hva kan du gjøre i dag for å gjøre de normale dagene dine så perfekt som mulig. Eksempel starter den perfekte dagen din med trening, hvorfor ikke gjøre det hver eneste dag. Starter den perfekte dagen din med å få en halvtime til å drikke kaffe før "stresset" starter, hvorfor ikke stå opp en halvtime tidligere.


Heldigvis var trening en del av svaret til mange når de skulle forklare sin perfekte dag, da er vi en liten del i å gjøre dagen din perfekt og det er vi glade for <3.


-


5000 m (5000000000000m) for time


Det var bare 5000m, men det føltes kanskje litt mer. Det er en grunn til dagens mindset be comfortable being uncomfortable. Når mann sliter seg ut på kondisjonstrening hjelper det veldig å finne sin zen. Altså ro, da klarer vi å holde teknikk på plass, kontrollere pusten og ikke minst styre våre tanker fra destruktiv (jeg suuuuuger) til positiv (dette klarer jeg, 500 meter omgangen). Vi sier ikke at du knakk koden i dag, men kanskje du knakk noen % i rett retning, da er vi fornøyd :).


-


Det er sååååå kjekt å ha dere tilbake


Fantastisk er det, vekter som dunker i gulvet, personer som ser ut som de har dødd mens de sitter på en romaskin. Men så er økten ferdig, smilene og tilfredsen på plass, endorfinene strømmer og vi føler oss igjen mer vell. Takk for nok en treningsuke, den var ekstra god! - Snakkes neste uke :)291 views

Comments


bottom of page