top of page
logo.jpg
Search

Team Thosh Sprints

Først HUSK QUIZ kveld & Gamenight førstkommende fredag. Vi lover mye latter sammen med veldig mye hygge! Om du skal trykk skal på facebook slik at vi får en oversikt over hvor mange som kommer.

In teams of two – 3 rouns of : 200 m run – 400 m run – 600 m run. One Runs. One Rests. Both complete all intervalls.

Regn, sol, mot/med vind. Mye vær og heeerlig dag på Verftet med en hau av mennesker. Vi har enda masse å jobbe med når det kommer til intervaller på løpebanen. Ser mange mister håpet når de ser hva de skal og vrir hodet i negative tanker, men så ser jeg også hvor stor glede det er i øynene når dere er ferdige på banen når mestringen og god følelsen kommer.

For dere som deltok på timen i dag så var det historiens “tøffeste” dag på løpebanen. Vi har aldri før vært på løpebanen i slikt vær. Deilig!!

Vi har alle stemmer inne i hodet, ser vi på oss selv som den som aldri gir opp, som går ut å løper selv om det regner og er mørkt ute eller ser vi på oss selv som den som alltid gir opp, aldri fullfører og klager hele veien? Hvis vi hadde hatt en høytaler på stemmene inne i hodet ditt hva ville vi på utsiden lært om deg? Dine tanker blir dine ord, og de blir dine handlinger.

Å mestre stemmen i hodet gir deg kontroll over hvem du vil være. Så, hvem vil du være?

Kveldsgjengen så ikke en dritt, det var ingen lys der(haha). Det var mørkt. Andreas heiv seg med for å holde varmen og jo mer det regnet jo mer økte stemningen!! <3.

Senior Trening 60 +#fåmedbesteforeldrene/foreldrene,

Det er enda ledige plasser på senior treningen, i dag hadde vi all time high med 7 personer, fantastisk gjeng og det er så utrolig givende å gøye timer å ha! De kommer alltid 30 min før og sitter fort 30 min etterpå også, virker som de koser seg :).

Dagens agenda var roing, kettlebell swings etterfulgt av den klassiske 5 x 5 i markløft #labæreposenebliletteigjen.

Teensa fikk også kjørt seg i dag med klassiske Cindy. Sykt kult å se hele gjengen pushe på. I dag 17 ungdommer som er så positive og herlige! :). Dritkult å ha Teensa på Verftet og også veldig kult at det faktisk er fult og vi har 10 stk på venteliste :D.

Dagens Scores:

1 view

Comentarios


bottom of page