top of page
logo.jpg
Search

Strongman Style

Ikke å forveksle med den utsøkte og underdrevne K-Pop hitten “Gangnam Style”, men istedet tuftet på Haugens og Pudzianowski og Aunes sterke, strabasiøse idealer, lot dagens økt oss høste orkaner av fargefull styrke fra bena og ryggen og hoftene våre. Strongman style. Tireflips og Carries og sykling og kaffi attåt oppsummerer dagen. Perfekt.

For å gjøre en kort historie lang. Undertegnede skal bake en vakker og sødmefull klippekrans og har begrenset med tid til bloggen. Så jeg snurrer i gang. For det var masse vakkert å fortelle om i dag.

I dagens nyheter meldes det om brann i låra. Brannvesenet ble ved flere anledninger tilkalt, men da det var liten fare for spredning valgte brannvesenet å la låra våre lide. Ellers ble sandabagene elsket mye med i dag. Folk klemte og klorte og klasset og kysset på dem og bar dem tett inntil hjerte sitt. Deilig å ta i bruk nytt utstyr. Forsåvidt også deilig å bamseklemme et menneske, eller en bjørn, eller et livløst objekt. Bamseklem mer om du kan. BAre ikke klem en bamse med tenner og klør. #TheDeparted #DoingADiCaprio

Mange ble slitne. Gro ble sliten. Men Gro grodde seg baller og tok bagen opp og kjørte på. Gro kommenderes for innsatsvilje og lauderes og bes huske på at hun alltid er perfekt, selv om kroppen er sliten.

Ta-Ta

Team Verftet ❤️

2 views

Comments


bottom of page