top of page
logo.jpg
Search

Some kind of Triangle – 06. September 2019

I dag var en lang dag, med en påfølgende lang økt. Hunder faller døde om på østlandet, mens her på vestlandet meldes det om mennesker som faller livløse om når klokka piper og beina er tomme, og hodet er tomt, og sjelen er tom. Deilig.

Økta lød som under:

I dagens dagsnytt kan det meldes om at Jan Morten måtte kjempe med seg selv i dag. Den nest siste runden så syklet han, også telte ikke sykkelen, også så han det ikke; men så så han det også måtte han velge: Gjette Kalorier? eller være helt og herakles og superman og ta igjen kalorier? Jan Morten tok alle kaloriene igjen. Stor tommel opp!!

Dagens Multitasker er Thor, som gjorde WOD mens han holdt et blikk over ikke mindre enn tre telefoner!!

Av andre nyheter så var Vegard litt pjusk. Sigleif danset Riverdans. Jørgen var. Jan var her. Og morgentimene hadde det gøy, og kveldstimene hadde det gøy. Mange slet med double unders. Tove slet ikke, men kunne høres usedvanlig opprykt i det fjerne. Tove var god på dobbelunders idag. Eskild hadde briller på under økta.

Også senior koste seg i går! Andreas melder om en nydelig og koselig og bra time, med gammel ordfører og generell fiff på besøk. Vi er stolte over å ha et tilbud som dette til de visere av oss.

Og kosekaffikroken har fått seg deilige lys!

På tirsdag trenger vi helter til Dugnad. Kom kom. Alt du trenger er et hode med tanker, et bein og to armer.

Deilig deilig dag denne dagen her. I morgen er det BAF. Kom kom!

Team Verftet ❤️

0 views

Comments


bottom of page