top of page
logo.jpg
Search

Smashing Hot

Heisann og velkommen til i går 🙂

Bloggen er litt sen, men deste bedre! Kanskje.

ØKten vi hadde i i går var to delt. Først et complex så en variant av den veldig kjente og veldig kjekke økten D.T. Den originale økten DT er:

5 runder for tid: 12 Deadlift/Markløft 9 Hang power clean 6 Push jerk

Complex vil si at man gjør et sett med øvelser uten å slippe taket på stanga. (Evt. rigg/pull ups stang dersom man jobber med det). Vi skulle bygge opp til et “Heavy Complex” med 3 Deadlift, 2 hang power clean og 1 push jerk. Da vi fant vår maks, eller der vi følte oss komfortable med å gjøre det med god teknikk ga vi oss. Derfra gikk vi litt NED på vekt når vi valgte vekter vi skulle ha i selve woden. Grunnen til at vi gjorde det slikt i går går på det Andreas snakket om på timen her om dagen (for de som var der). Dvs. at selv om man klarte en vekt på complexet så tar vi ett steg tilbake for å “set ourself up for success” i det lange løp. Den selvfølelsen vi selv sitter med etter økta er mest sansynlig mye bedre om man tar et steg tilbake og klarer å gjennomføre x antall runder, istedet for å presse seg på den vekta man tok i complexet, for så å bli stående og stange i selve woden da man er blitt sliten, og kanskje ikke klarer en eneste. Ikke minst reduserer man skadepotensialle betraktilig, og man har bedre sjangs for å åpnå målet som Andreas snakket om: Bedre resultater i det lange løp.

Varianten vi kjørte på woden i går var en mer intervall basert økt enn originalen. der vi hadde tre perioder på tre minutter der vi arbeidet med DT øvelsene/oppsettet, med tre minuter mellom arbeidsperiodene.

Vi kjørte alle timene ute i går. Om det var så mye bedre mtp på hvor det var varmest, ute eller inne, vet jeg ikke. Men det er alltid kjekt å få litt frisk luft i lungene når man trener! Og det gode været gjennspeilet seg på humøret på timen 😀

Om bloggen var litt sen så kommer det i alle fall noen fler bilder enn vanlig i dag 😀

PS!: Om du sliter med å komme på gode OG sunne måltider, følg vår egen Matilde på instagram: @Realfoodcorner PS!!: Om du ikke sliter med å komme på gode OG sunne måltider, følg vår egen Matilde på instagram allikevel 😀

0 views

Comments


bottom of page