top of page
logo.jpg
Search

Simple Way

Dagens økts navn var misvisende. Det var en vei, men fremkomstmidlene var ikke enkle. Snarere tvert imot. Vakre ble vi uansett. Det var ingen enkel vei å gjøre økta på, en måtte bare brøle barskt og jobbe jevnt og trutt.

Slik så økta ut:

Simple Way Emom 10 (4 runder) 25 Burpees 30/25 cal bike 25 Russian Swings @ 32/24 kg 30/25 cal row

Mye heller ville jeg hatt en Alfa Romero med masse bensin, eller en Opel med flotte seter av lær for rumpa mi enn fremkomstmidlene verftet forsynte oss med. Men hadde jeg hatt en Opel eller en Alfa Romero hadde jeg ikke blitt så fit som denne økta gjorde oss. Bente kommenterte også «detta va’ knallgøy». Så ille var det ikke! Det var en svetteøkt. lang som en asen anakonda og ubehagelig, men gu’ kor deilig.

Vanskelig å bedømme hvor langt vi kommer på ti minutter. Vanskelig å bedømme hvilken skalering vi skal ha. Hvis du har tid, og energi, følg med på målerne på displayet og roeren når du gjør økter. Eventuelt, ro sakte lenge eller ta deg en rolig stasjonær sykkeltur en søndags formiddag. Da får du en formening over hvor fort du sykler lett, og hvor lang tid du må regne med når spesifikke krav kreves i øktene. #ProTip #Bevisstgjøring

Mona «Mamma» Lindtner fortjener både vakker heder og makeløs ære. Sterk prestasjon av henne. Ryktene sier at hun også har en umåtelig vakker sønn. Elisabeth måtte jobbe litt med seg selv, kommenterte det andpustent etter siste time. Evelyn får også en kommendasjon siden sykkelen nesten drepte henne, men Evelyn ga ikke opp. Tommel opp! Svenja knuste økten idag, og undertegnede håper hun hadde det både utrolig vondt og utrolig gøy!

I annet nytt er det viktig at dere setter manualer og KB på hylla, ikke ved siden av hylla, over den, eller på kaffebordet, men på hylla. Ble litt rot mot slutten av dagen, Erik hadde seg en arbeidsrunde før melk og sengetid. Erik er flink til å rydde. En panservogn. Men han vil helst ikke rydde hver kveld, så vær snille med Erik og utstyret og verftet og rydd det helt opp!!

Ønsker dere en vakker onsdag ?

2 views

Comentarios


bottom of page