top of page
logo.jpg
Search

Send It! 08. October 2019

The CrossFit Open is her !! WÆ:

Hva er CrossFit Open sier du? Det er en årlig konkurrnse arrangert av CrossFit HQ. Normalt 3-4-500 000 mennesker over hele verden som konkurrerer not seg selv og hver andre.

Hva er CrossFit Open?:

  1. Altså arrangert av CrossFit HQ, personen HQ bruker her er Dave Castro, en gammel Navy Seals. Kul fyr som elsker klassiske økter, enkle saker som ser lekkert ut. Men som vi lærer i CrossFit er at intensitet gir resultater. Open = Intensitet og da blir ofte et par av Open øktene også beinharde <3.

  2. Normalt er det i slutten på Februar, men CrossFit Games har endret på sesongen og i år er første gang det er i Oktober. Derfor får vi CrossFit Open 2 ganger i år, første gang i historien og mulig siste.

  3. Somsagt en Community Event, er du f.eks Politi, sykepleier osv kan du sjekke hvor Fit Politi/sykepleier du er i forhold til resten av Verden. Du kan også sjekke hvor godt trent du er i forhold til Haugesund, i forhold til en kamerat som trener CrossFit i Singapor osv. Du kan også måle deg opp mot verdensbeste, som er kult. Hvilke andre idretter kan du sjekke hvor god du er i forhold til verdenseneren?

  4. Det er 5 uker med 1 økt hver uke. Økten kommer ut natt til fredag og du har da fram til mandagskveld å gjøre den en eller flere ganger.

  5. Øktene er veldig varierte og tester work capacity measured across broad time and modal domains Som dere lærte på Quizen var definisjonen på Fitness. Altså hvem er best trent. Så da blir det litt styrke, litt kondis, noen økter vil det være fordel å være høy, andre lav, sterk, tarzan osv.

Hvorfor skal du være med på CrossFit Open?:

  1. Det er Verftet mot Verden. Utrolig kult å være med på. Alle samles seg sammen fredagskveld, prater om tips og triks og hjelper hverandre prestere best mulig. Om du da får 300 reps eller 100000000reps har ikke så mye å si, alle gir alt og alle heier på alle.

  2. Om du samles fredagskveld, så samles også flere på lørdagen eller søndagen eller mandagen igjen. Økten kan du ta så mange ganger du vil så da gjør ofte mange det, det er alltid noe du kan gjøre litt annerledes og det også er veldig lærerikt.

  3. Du kommer ut av komfort sonen din. Øktene blir utfordrende, og du blir nødt til å gjøre dem og da kommer også mestring. Hver eneste open propper instagram seg full av #førstepullup #førstemuscleups osv.

  4. Vi i teamet er der nok mye på fredagskvelden og skal passe på at alle har kontroll på hva de skal gjøre og hjelper dere gjennom hele Open.

  5. Du kommer aldri til å angre på at du har gjort det.

Link til registrering:

I fjor var vi 48 STK la oss få en PR og slå det!! Det hadde vært helt rått 😀Lyst på litt inspirasjon for å melde deg på? Sjekk denne traileren fra 2019 CF Games

Til Dagens Workout:

Husk vinterklær før dere skal på trening.

It var ikke julekortene 2019 hvor vi poserer og kverulerer. It var heller ikke klovnen fra filmen, eller et brev eller noe annet som vi kan pakke sette frimerke på og sende av sted. I dag sendte vi en liten vakker bit av sjelen vår og øynene våre og gleden vår med ekspresstransport til halden eller dovre eller hades dødsrike. Det var vondt. Full gass.

Birgitte var glad. Syntes det var deilig å svette og bli veldig veldig sliten. Birgitte syntes økta var god. Mone syntes sandbagen var tung, men undertegnede tok henne i et fagert smil når hun kjente syren og verken som hun vet gjør godt for musklene.

Økta i dag var en økt for de raske muskelfibrene. Det var en økt for hjertet. for hormonene våre. Jeg så ansiktene til alle ble røde i dag, så de deilige hormonene flyte om i ansikter og øyner. Og alle de hormonene gjør godt for kroppen vår. Hvis vi virkelig går for det og fyrer kullkjelen i kroppen på 100% så får vi mange helsegevinster angående hjertet, blodtrykk, åndedrettet og muskelvekst. Da får vi store muskler og sunne rygger.

I annet nytt så er dere blitt flinke på sandsekken – men husk ryggen! Lett å gå på en smell. Jan var redd for å snakke seg fast og tok med sjokoladekalendere anno 2018. Martin var enig i at en bør melde fra på sosiale medier angående endringer i livsforhold på forhånd, og Katrine geleider deilige budeier gjennom dagens sunn og sprek. Andy bar inn planker til morgendagens plankekjøring og Vegard fylte en sekk med sand. Hedda mente sykkelen var Satan i sykkelform. Stian var mer pragmatisk angående sykkelen, men mente det hadde vært interresant å sett en proff syklist måle seg med Bjørnar på sykkelen.

Ellers markerer dagens dato starten for Konsilet i Kalkedon i 451. Og Nes i Vest Agder ble i dag i 1893 delt i to enheter: Nes og Hidra kommune. Waldemar Thrane ble født på dagen i dag sent 1700 talls. Og Kjellaug ble 20 vakre år i dag! #HolderSegGodt

Med det ønskes en vakker vriende morgendag!

Team Verftet ❤️

1 view

Comments


bottom of page