top of page
logo.jpg
Search

Reset Button - 25.juli.2022

40 min sweat fest, løping hopping, ro hopping. Hopping var dagens tema, er det virkelig så jækla vanskelig å hoppe hoppetau?


Min personlige hoppetau reise gikk fra så håpløs som det går ann til å hoppe hoppetau i 2 måneder, det tok så lang tid. Jeg er ikke noe spesielt talent, men jeg jobber ganske hardt for ting og da blir det som regel bra 🤸‍♂️.


Om ikke så lenge kan du gå innpå App-Store og betale 49KR for å software oppdatere hjernen til double-under skillen, men før den tid må du nok ty til god gammeldags øving. Men husk Practice makes permanent, hopp med fin teknikk.


Og syns du det tar for lang tid har vi flere personlige trenere som gjerne hjelper deg 😉.Marididher first DUtoday!!!🤩Annette moved from an unbroken set of 20 last week to an unbroken set of 30 today. Pia, first time doubles, scored 214 (!!!!!) in the WODFor de som ikke har hørt Podden vår, give it a GO 💪Vi ser også at det starter å bygge som opp med prøvemåneder igjen, vi er suuper takknemlig for alle som tar med seg venner til oss på Verftet ❤️


The BOARDHa en fin kveld - Andreas


156 views

Comments


bottom of page