top of page
logo.jpg
Search

Regionals 18.5 - 19.april.2022

Påken er ferdig. Er du en som elsker din hverdag eller er du en som alltid ser frem til ferie? - Jeg elsker begge deler, men må sies at jeg er utrolig glad i min hverdag. En stor grunn til det er at jeg har verdens beste jobb. Det å få kunne skape noe, gjøre det sammen med kjekke mennesker og ikke minst ha en følelse av at det en bruker mye tid og energi på overføres til glede, mestring og ikke minst fysisk og psykisk helse til en hel hau av mennesker. Vi er faktisk over 400 mennesker på Verftet og sist måneds tall viste at vi var ATH (all time high). All time betyr, ever, ever. Det er kult og det er gøy å se at Verftet fortsatt vokser. Selv om det går alt for treigt for en utålmodig Haugesunder så går det i riktig retning.


Meen, målet med tanken er kanskje: Jeg håper at dere "Verftiens" bruker livet til noe som gir dere glede. Det å jobbe 37,5 time i uken er rundt 38% av uken din om du trekker fra søvn. Det å ikke trives med 38% av uken/måneden/året/livet ditt høres slitsomt og kjedelig ut. Mitt tips #neverbeavictim og gjør noe med det =). Livet går fort og det er kjipt å ligge på sykesengen og tenke "hva hvis om".


Bloggen sporte litt av her, vi går ikke noe lenger ;) LET´s bring it back to some blog themes:


GAME NIGHT - BLI MED DA VELL (!!!)


En av Verftets klassikere har vært game night. Her samles vi og kjører igjennom alle selskapsleker vi tror blir skamgod stemning. Det blir T4 eller T6, vi er ikke helt sikker enda. Uansett blir det gøy. Det er også meldt fint vær så det er fult mulig vi blir litt ute også.


Vi lover latter, konkurranse og velig mye god stemning.


Eventen er gratis og du bringer selv drikke.


Vi jobber med et mattilbud for de som ønsker det og kommer tilbake med mer informasjon.


HUSK å trykk SKAL på eventen på facebook så vet vi hvor mange som kommer.

Dagens WOD


2018 begynner å bli en stund siden. Her ser du guttaboys gi den en gjennomgang da. Godt å se de også kan bli slitne ;).Kult å se så mange bruker SugarWod til å registrere scoren sin på de ulike øktene. En av de fantastiske tingene med CrossFit er measurable & repeatable, altså at du tar følelsene ut av spill og bare kan se på objektive fakta, enten er du bedre eller dårligere og vi blir selvsagt bedre ;).


BildedryssEn annen fantastisk ting med CrossFit er internasjonaliteten til samfunnet. Vi har hatt Bart som medlem før, nå trener han CrossFit i Nederland men var tilbake på jobb på Aibel og er å se hos oss denne uken! - Super kjekt å se han igjen :DAvslutningsvis 07.00 trenger virkelig en boost for å opprettholdes som en del av vårt tilbud. Liker du 07.00 time er du nødt til å ta den i bruk og vise at den har livsrett ;)Takk for en herlig start på uken - Andreas

217 views

コメント


bottom of page