top of page
logo.jpg
Search

Quarter Zip – 09.Juni.2020

Nok en dag på CrossFit Verftet. Og ja vi heter nok CrossFit enda. Om dere ikke har fått det med dere enda er det action i CrossFit miljøet om dagen. Vi følger med på hva som skjer og noterer oss det aller meste.

Men til dagens workout! “chill” løping, sammen med litt løfting virker som å være en favoritt for gjengen i dag. Vi pratet litt om det på siste timene hvor viktig det er å senke forventningene til seg selv når det er lenge siden vi har løftet tungt. Prøv å gå inn i alle øktene nå med en positiv innstilling der det ikke er så farlig om du løfter den eller den vekten.

Veldig kjekt å se at dere drar med dere nye venner på timene nå også! Det setter vi utrolig høy pris på!!! HUSK at dette er mest sannsynlig siste uken med gratis prøvetimer på ordinære crossfit timer (avhengig av retningslinjer som kommer). Har dere noen kjente som vil prøve få de til å booke seg på en time før uken er omme :).

Også veldig kjekt å se “gamle” igjen, vi ser en etter en detter inn dørene og det er vi veldig glade for. Sitter du hjemme “på benken” så er det flere i samme båt. Ikke vær redd, vi skal ta deg godt i mot ! 🙂

Angående åpning. Vi vet ingen ting og venter på beskjed fra regjeringen. Regner med vi nærmer oss veldig. Vi gjør lokalet klart for åpning førstkommende mandag og gleder oss veldig til det :).


Mart is flexing like always….. 😉CF Teens er også i gang igjen :))


0 views

Comentarios


bottom of page