logo.jpg
Search

Poker Face, Kurs, Parkering – 22.Juli.2020

Heeiiaa Bloggen,

Vi begynner bloggen med litt positive vibber. Se på den timeplanen her!! Drømmen til Andreas går snart i oppfyllelse der vi har timer fra morgen til kveld! – Utrolig kult og veldig veldig veldig GØY :D. Eneste problemet med den timeplanen her er at vi ikke har nok medlemmer, teoretisk sett. Enda. Men vi gunner på for det, og ser for (håper) oss en økning i medlemsmasse til høsten. Vi har mange trenere som nå trenger “jobb” og derfor må vi også ha så mange timer som dette :). – Strek under 16, betyr dobbeltime.

Denne timeplanen er ikke satt, det kan forekomme endringer. Mer info kommer ut om de forskjellige kursene og tilbudene fortløpende.

Annen nyttig info. Mart har fått seg nytt profilbilde ;).

Nytt kurs,

Eline har satt opp Sunn & Sprek igjen!!! Kurset har tidligere vært stor suksess og vi blir super glade om dere promoterer dette videre til personer dere ønsker å komme i gang med treningen. Som dere godt vet er dette en helt fantastisk treningsform som mange dessverre er for redde til å prøve. Men ved sunn & sprek kan det være litt tryggere.

Kursene er også en stor hjelp for at trenerne skal kunne leve og brenne for å være trener og bare det. Det drar vi alle nytte av da dere får profesjonelle trenere i øktene deres dag for dag :).
View this post on Instagram

ELINE & SUNN & SPREK is back 💪🏽😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1.September starter sunn og sprek igjen for 5(‼️) gang. Har du et ønske om å bli sterkere og komme i bedre form? 🤸🏽‍♀️. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Eline har mange års erfaring som CrossFit trener og ønsker å hjelpe DEG til å finne treningsglede😊. Hun er ekstremt opptatt av riktig teknikk og utførelse, og ønsker at absolutt alle skal føle mestring🙌. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ❗️NEWS❗️ Denne gangen tilbyr vi ikke bare ett, men TO alternativ Alternativ 1: Sunn og Sprek Alternativ 2: Sunn og Sprek PLUSS. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sunn og Sprek 3500kr 🤩 ✔️ 2 treningsøkter i uken i 10 uker. ✔️ Tett oppfølging på trening. ✔️ Tett dialog og veiledning av Eline. ✔️ InBody scanning, fettprosent, muskelmasse, ubalanser osv. Uke 1 og 10. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sunn og sprek PLUSS 4999kr 🤩 ✔️ 2 treningsøkter i uken i 10 uker. ✔️ Tett oppfølging på trening. ✔️ Kostveiledning og skreddersydd kostholdsplan i 10 uker. ✔️ Ukentlig dialog og veiledning av Eline. ✔️ InBody scanning, fettprosent, muskelmasse, ubalanser osv. Uke 1, 5 og 10. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Treningstidspunkt: Tirsdager og torsdager kl 18-19. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kurset er for absolutt ALLE damer uansett forutsetninger. Treningsøktene blir tilpasset ditt nivå 🙋🏽‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Er dette noe for deg? ✔️ Ønsker du å komme i bedre form?💪🏽 ✔️ Ønsker du å bli sterkere?🏋🏽‍♀️ ✔️ Ønsker du å få bedre kondisjon?🏃🏽‍♀️ ✔️ Ønsker du å prøve noe nytt?💥 ✔️ Ønsker du å lære mer om kosthold?🥦 ✔️ Trenger et spark i baken for å komme i gang?🥦 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hvis JA 👉🏽 sikre din plass NÅ❗️. Kurset har tidligere blitt fullt opp kjapt og prebookingen har gjort at vi har 6 spreke damer allerede på kurset. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vi garanterer god stemning på alle timene🙋🏾‍♀️. For påmelding se link i BIO eller send mail til eline@crossfitverftet.no for mer info😃. #CrossFitVerftet #SunnogSprek #EnPlassForAlle#EnPlassForAlle

A post shared by Crossfit Verftet (@crossfitverftet) on Jul 22, 2020 at 7:52am PDT

Andreas har også vært på hver eneste butikk som selger treverk. Prosjekt benk er i gang og det endte med å snu i døren da planken kostet 20 000,- :D. Men jaja, vi gir ikke opp, benker blir det OG garderober blir det!!! *Nyheter om garderobe status i morgendagens blogg ;).

Denne passer godt på mange boxer rundt om kring i Norge, men heldigvis er ikke vi sånn på Verftet ;)))) 😀

Dagens Store Action på Morgentimene

Vi hadde jo besøk at legesenter som ikke var så fornøyde i dag. Om de kommer på besøk igjen kan dere bare sende dem til en av oss som jobber her så skal vi prate til dem :).

MEN, de parkeringene som dere ser på bildet her skal bare være legesenteret sine frem til 16.00. Etter 16.00 kan dere parkere på disse parkeringene også. ALLE andre parkeringer kan dere bruke da altså uten om de dere ser på bildet. Jeg har full forståelse for at det kan være litt kjedelig og frustrerende når dere kommer på trening og parkeringsplassen er full. Men vi har den parkeringen vi har og selv om legene ikke viser hensyn så prøver vi :). Der dere kan parkere: – Dere kan fortsatt være kreative og lage parkeringer, men de må ikke være så kreative at personer ikke kommer seg inn eller ut av parkering. – Langs bakken der vi løper hill run – På oppsiden av bygget (markert på tegning) – Også på oppsiden av bygget, parkeringen til Megleren. Da bare etter 16.00.

Dere kan parkere lang flotmyrgata på siden av bygget. Eller på oppsiden. Der det er en åpen plass og står flotmyrgata.

Dagens atlet, Vilde var ferdig å trene egentrening. Men så ble det en spontan WOD 🙂 #godstemning

The board of Verftet Crew <3

Avsluttende i en innholdsrik Blogg, Har du ikke sett vår siste podd, gjør det :))1 view

Recent Posts

See All