top of page
logo.jpg
Search

Overhead squats (1RM) & Sprinty – 15.August.2019

Dagens workout startet med den mest krevende knebøyen og avsluttet med den “enkleste”. Altså mye knebøy. Altså meget meget utfordrende og gøy. Håper alle følte at overhead squaten ble bedre etterhvert.

En liten ekstra kred til alle som tok en tung vekt og brukte lang tid, tommel opp til de som la kettlebellen ned før teknikken ga etter, tommel opp til de som tok et par reps ekstra når de ble usikker på hvor mange reps de hadde tatt. #verftetkarakter.

Siste timen hadde to helt nye fjes, ta godt i mot Christoffer og Benedicte. Trine var også hjemme på ferie og Christine er tilbake på Verftet etter en liten pause. Det var noen andre som også var heldige med et fjes bilde #bloggen #keepingit #real

Kjenner du noen som kanskje kunne tenkt seg å prøve CrossFit via sunn og sprek? Hjelp oss med å få de med. Det er fortsatt plasser igjen 😀

Ny status på lokalet kommer her

Etter 10.00 i morgen kjører vi en mini mini dugnad. 20 min med bæring av “dritt” hvis noen har lyst å gjøre en god gjerning

Vi beklager så mye at det går at og frem. Glenn (prosjektlederen) sa i dag at det her endres time for time. Det virker som isoporen kommer førstkommende tirsdag. Da håper vi virkelig at vi kan få støyp ila uken. Når støypingen er ferdig vil vi kunne sånn smått å bruke lokalet igjen. Vi gleder oss masse til å vise dere alle de kule løsningene vi ser for oss! Dette blir rå bra!

Tusen millioner takk for at dere er så positive mennesker <3. Det varmer hjertet å komme tilbake til Verftet i dag. Alle bare prater positivt, er interesserte og ser på dette som en prosess vi må igjennom for at det skal bli enda bedre. Dere er fantastiske <3.

Vi hadde også et langt trener møte i dag, Andy ble sliten da han hadde vært på Verftet i over 12 timer (haha), men vi fikk gått igjennom masse av planene til høsten. En av tingene var at vi ønsker å ha en GOD fest som takk for tålmodigheten deres <3. Mer info kommer.

0 views

Comments


bottom of page