logo.jpg
Search

Open Prediction

Heya!

Velkommen til dagens blogg. Den består av tre deler, så håper dere er klare. Del 1 er en liten pekefinger fra oss. Del 2 er litt ny info. Del tre vil omhandle dagens økt.

#1 Vi kan bli flinkere til å bruke egentreningsrommet vårt til egentrening og ikke hovedrommet vårt. Det er i hovedsak tenkt til timer og vi er greie med at dere får trene der. Men når vi må vente på at dere skal bli ferdige med treningen og det går ut over timene er ikke det greit. Det er heller ikke greit at vi må gå rundt å rydde etter egentrening, det er veldig ofte strikker, KB og annet som bare slenges rundt. Så hvis du bruker hobedrommet rydd opp etter deg og eventuelt andre. #2 NY INFO, brukes kaffekopper til vann gir det deg rettighetene til å utdele 50 burpees. Nektes burpees går saken til retten/treneren og han utgir dobbelstraff, 100 burpees ?

#3 Da var både generell og spesiell oppvarming unnagjort og vi er kommet til dagens økt!

Den bestod av to deler. Del en der vi hadde en AMRAP 11 (As many rounds as possible). Vi skulle gjøre 10 chest-to-bar, 10m one hand overhead walking lunges og 10 high box jump. Det virket som at noen(i alle fall på kveldstimene) undervurterte økta og syns den så grei ut, men fikk en overaskelse hvor tung den var. Men samme personer syns den var minst like gøy som den var tung!

Del to av dagens økt bestod av en tabata med bieceps curl (20 sekunders arbeid, 10 sekunders pause. 8 ganger). Denne er alltid gøy! Andreas meldte at det var veldig morsomt og gøy med bicepcurls på morgentimen. Bjørnar curlet i 3 x speed i forhold til damene på timen?! Dette er en rakker som vi kjenner veldig godt i bieceps og som gir oss en skikkelig god pump!

Ser på tavla at det er blitt laget en liten konkuranse om å få til Ring Muscle-up!. Så hvis du vil ha litt ekstra motivasjon for å endelig få satt den. Meld deg på der (bare skrive opp navnet sitt), og kjemp for å ungå å bli årets Verftet-fis 🙂 heia heia

0 views

Recent Posts

See All