logo.jpg
Search

Mainsite with A twist

Hello

I dag kjørte vi en «Mainsite» økt, dvs en økt som er hentet fra crossfit.com. Der legges det ut økter daglig. Dagens økt bestod av 10 Chest-to-bar, 15 Push up og 20 pistols (Ett beins squat). Så mange runder vi klarte ila 20 min. Twisten vår var at hver gang man hadde fullført 3 runder av disse repitisjonene, skulle man løpe 6 shuttle runs. Så her ble det masse reps av alt!

Vi brukte en del tid på å øve på kipping pull ups i dag. Og det så ut som det gikk opp et lite lys hos ganske mange underveis. Selv om det å tenke at man skal gjøre noe, og det å faktisk gjøre noe er lettere sagt enn gjort, var det lett å se at mange forstod budskapet. Teknikken på kipping ble bedre og bedre selv utover i økta da dere ble mer og mer sliten. Og det er et kjempe godt tegn!

Vi har nå fått en ny «maskin» eller nytt «utstyr» på Verftet. For å sitere Andreas «Det er en kongemaskin, mer info kommer». Ikke vær redd eller skeptisk til å spørre hvordan man skal bruke den. Det er bedre å spørre en gang for mye enn en gang for lite, og kanskje dra på seg noe skader.

1 view

Recent Posts

See All