top of page
logo.jpg
Search

Mainsite Couplet

Håper alle ankelsokker er gjort klare til nissen. At alle opplever ro og fred. At ingen kræsjer i trafikken på vei til julepresangen på Amanda. At alle alltid kjenner varme og kjærlighet. Namaste!

Håper på lik linje at alle mestret en anelse på dagens emom. Thor Øystein knakk den enigmatiske koden i to med hendene sine og kastet den hardt mot gulvet. Thor Øystein klarte nemlig fem Double Unders på rappen i dag! Sterkt ? Om ikke kan ta med seg like mye mestring hjem i dag, ta i det minste med dere dette: Emom er bra for øving. Det kreves ikke mye, men å kjøre double unders i en emom til oppvarming slik som i dag er veldig nyttig for å lære seg skills og styrker. Det kan også være en god oppvarming om du har knapt med tid! 

På andre linjen er dagens økt. En suser. En duser. En beinknuser. Pacing var dagens stikkord. Sett deg et tempo, del opp arbeidet i små sett, hold pausene korte, pust med alle lungene dine, og hold det ? 

Jeg (Vegardinius) fikk spørsmål angående hvordan bli sterkere i pushups. En sterkere pushups i den forstand at vi kan komme oss av knærne og opp på tærne. Det enkle svaret er gjør mer pushups. Det avanserte svaret har jeg linket til under, det viser noen fine styrkeøvelser å gjøre for å jobbe mot en full pushups på de deilige tærne våre!!

N.B! Karen på videoen er skjorteløs. Han er heller ikke crossfitter. Men han har noen gode tips til hvordan en kan jobbe med styrke i brystet. Pass litt på negative pushups, de belaster brystet voldsomt! Ikke gjør for mange sett og reps, men start smått og bygg deg gradvis opp med reps og sett. 

Og ha en fortsatt god advent!

1 view

Comments


bottom of page