top of page
logo.jpg
Search

Korona 37 – 24.April.2020

Vi kjører en skikkelig helgeblogg i dag med masse forskjellig info 😀

First of all Zoooom Workout i morgen kl.10.00. Kom 10 minutt før timen som vanlig, chat litt sammen og bli med Mart og Samantha på en skikkelig 25 minutter svettefest. Økten kan gjennomføres ute om ønskelig :).

Mart og Samantha har også laget en generell oppvarming til dere. Den ligger på vår medlemmer facebookside.

Vi selger også noen små vektskiver om noen er interessert. 50 kr per stk. 2,5kg; 1,5kg; 1,25kg; 1kg.

Vi har også pimpet up lokalet og fått ryddet opp i alt av klær, boder osv. Gjengen står på som vanlig :)). I finværet har vi også gjort noen oppgraderinger i utegymmen :)).Vi har også lagt en plan for om vi får lov å starte med like regler som er nå ute. Med 4 person treninger så kommer vi til å kjøre på med det fra første sekund. Om mulig da i to/tre rom og en hau med timer!! – Da gir vi GASS 😉

Om vi får lov kommer vi til å ha veldig strenge regler uansett hva bransjestandaren sier. Det blir ingen high fives, ingen tar på tusjer eller hva som helst som ikke er nødvendig. Utstyret for dagen vil ligge klart i din firkant, der må alt utstyr vaskes før og etter bruk uansett. Tar du på noe, må du også vaske.

Det kjedeligste her er jo high fives ;). Men heldigvis!!!! har vi funnet en revolusjonerende løsning 😀

Mart har fått en fist bumb for sin fantastiske innsats på en open økt av Andreas 😉

Mange rykter om åpningsdatoer, men alt er bare rykter. Vi krysser fingrene og holder oss positive :).

Det har vært utrolig flott vær denne uken, det gjør at den fantastiske booster av bilder/kommentarer når dere gjøre dagens økt eller andre økter har gått litt ned. Så om du tar en økt, trener eller går tur gjør som de kule personene under her og ta en selfie og motiver noen andre til å holde motivasjonen oppe i denne perioden <3. Mange har også fått løpt litt i finværet med en liten challenge, det er gøy :D.

Ha en floott helg alle sammen! <3

1 view

Comments


bottom of page