logo.jpg
Search

Korona #25 – 06.April.2020

Corona Committed Champ Week #1

Da annonserer vi ukens kuleste medlem. Samtidig ukens mest engasjerte. Det er samme pris. Personen er råkul og en av Verftets kuleste fra før av også. En fantastisk dame som har et pågangsmot de fleste av oss kan se opp til!

HILDE WALLIN – VI GRATULERER Hilde vinner for hennes positivitet i denne perioden, men også evnen til å heie og motivere andre til å holde treningen oppe i denne perioden. Uansett om økten går godt eller mindre godt for Hilde virker det som positiviteten alltid er der! – Du kan hente en T-skjorte hos oss når vi åpner igjen.

Vi kjører akkurat det samme for neste uke, så hold motivasjonen oppe folkens og ikke minst, hei på hverandre <3.

Ellers har vi virkelig stått på i dag, i dag har aller vært i gang med manuelt arbeid, Andreas har både skutt seg i fingen med en liten spikerpistol og satt en 150 kg glass plate på tåna. Så resten av uken må Andreas holde seg på kontoret og la de andre flinke styre på! – Det blir helt latterlig fint, har lyst å vise bilder men vi har blitt enige om å holde ting litt skjult i håp om at dere får en liten WAO når dere kommer tilbake <3. – Men bare slik at dere vet det så jobber vi på som bare det hver eneste dag =))).

Bildedryss fra en medlemsgjeng som imponerer stadig!! #keeptheselfiesComming!!

2 views

Recent Posts

See All