top of page
logo.jpg
Search

Jerk Complex & Duck, Duck, Goose - 27.mars.2023

Heii alle fine Verftet medlemmer!


Fiin fin mandag på Verftet idag der vi våknet til "snøstorm" men heldigvis tok været en helomvendig til en nydelig solrik dag. (Det var i hvertfall godt med snø på Spannatoppen..)


Kul økt idag der vi først kjørte en 15 min complex med 1 push jerk og en split jerk. Det ble heavy, men mange har også mest fokus på teknikken her. Det kan VI DIGGE!

Del to ble en deilig dobbel runde med 600/550 m row (noen løpte på ettermiddagen siden det var orginalen før snøen lavet ned) sammen med 21 tunge push jerks og 120 double unders. Mange fine tomatrøde kjaker med høy puls etter økten! Deilig mandag!Ellers har det nå blitt annonsert Verftet Løpekurs. Jeg kjører i gang med dette kurset 17. april, der det blir lagt opp til 2 økter i uken i 8 uker frem i tid! Herlig tid å starte litt løpstrening på. OG ikke minst forbedre sitt generelle fitness nivå med hjelp av litt mer volum i form av km i bena, sone basert trening og crossfit benchmarks som har løping programmert i økten.

Så om du eller andre i familien din er intressert i 8 uker med Runners High, gi meg en lyd så kan vi snakkes via tlf eller email :D Eg GLEDE meg!


Dagens Bilder:


Dagens Score:


Ha en fortsatt fin kveld videre:)

Helene & Thomas

158 views

Comments


bottom of page