top of page
logo.jpg
Search

HOLLEYMAN - 9.Februar.2022

3I dag ble vi satt på en mental prøvelse da hero-workout Holleyman sto for tur:


30 Rounds for time

5 Wallballs

3 Handstand Push-ups

1 Heavy Powerclean


TC:30 min


Men dere Verfterians er en gjeng med mentalt sterke hoder og tar alle utfordringer på strak arm! Fokuset i dag var sound mechanics, som betydde at alle reps skulle være like pene gjennom hele økten. Dere gjennomførte i dag 150 wallballs, 90 handstand pushups og 30 tunge power cleans, klapp på skulderen for vell gjennomført økt.


Økten kjøres minimum en gang i året, og sist dere prøvde dere var 29.juli.2021. Jeg har funnet frem de gamle resultatene, har du forbedret deg siden sist?
Vi har fått påfyll av Nocco i dag! Mer er på vei, så i løpet av uken vil kjøleskapet være helt fylt opp! Vi ønsker å ha dette tilbudet for dere, så husk og følg instruksjonene ved kjøp :) #OCD <3
Har dere sett vår instagram/facebook post ang personlig trening? Team Verftet tilbyr nå 10 pack og 26 pack med PT timer. Ønsker du, eller kjenner du noen som kunne tenkt seg litt ekstra personlig hjelp? Ta kontakt for en uforpliktende samtale, vi vil gjerne hjelpe deg =D
I dag kl 18:30 kjørte Ben og en gjeng et nytt forsøk på Castle Game Qualifier two. Om du ikke har meld deg på konkurransen er du hjertelig velkommen til å kjøre øktene sammen med de andre. På søndag kl 11:00 kjøres tredje økt. Økten blir annonsert på fredag, så følg med på instagram/facebook!

Bildedryss fra dagen i dag, og et fra i går da Andreas og Ludvik fikk med alle på afterparty!

Tuva gjennomførte kvalifiseringsøkt for å kvalle seg til VM i functional fitness. Hun var dødsflink! Ikke mange 14 åringer som klarer bar muscle ups =)Så til dagens resultater, jeg glemte meg litt vekk og pratet mens spriten ble sprayet på whiteboarden ! =/. AiiAii, ikke meningen men slik ble det! Forhåpentligvis husker du scoren din og kan skrive den ned til neste gang vi skal gjennomføre den.


259 views

Comentarios


bottom of page