top of page
logo.jpg
Search

Heavy thruster and Francine - 08.Oktober.2021

Hei dere, Marie her :D

Håper dere har hatt en fin uke og nå er klar for helg.


Begynner med å gratulere Kristoffer med dagen i dag, han fyller 36 år og han kunne selvfølgelig ikke gå glipp av en økt her hos oss på selve bursdagen sin. Derfor ble det 36 bursdagsburpees på alle som var med på10-timen, det hører jo med :DOver til dagens økt. To deler, først noen heavy thrusters (<3) etterfulgt av 10 rounds for time av mer thrusters og Bar Muscle Up.

Som en spicy oppvarming i dag så kjørte vi "bring sally up" med FrontSquats. Lårene var totalt kjørt før vi i det hele tatt kom i gang med dagens økt, hahaha!


Del 1 var altså tunge thrusters. Der skulle det gjennomføres 5 sett med 3 repetisjoner på 12 minutter. Scoren vår der var den letteste vekta, grunnen til det er at vi ønsket å holde vekta så jevn som mulig over de 5 settene.


Del 2 var 10 rounds for time av 3 thrusters og 3 Bar Muscle Ups. Hvis BMU ikke var gjennomførbart så kunne man i dag gjøre enten jumping BMU eller jumping chest to bar.

Mange av dere valgte å utfordre dere selv til å gjøre jumping Bar Muscle ups som er KJEMPE bra! Selv synes jeg BMU er en ubehagelig øvelse fordi jeg føler jeg skal dette over å faceplante rett i gulvet.. Det er sånn typisk Marie ting å gjøre. Så det at så mange går ut av komfortsonen og bryter den barrieren er veldig tøft av dere :D

Hva jeg i mitt hode tenker kommer til å skje:

Jeg og alle dere har i hvert fall kommet oss gjennom fredagen uten og faceplante, det tar vi som en seiere haha.


Bilder fra dagen:Dagens whiteboard:Jeg håper dere får en fin helg, om dere velger å trene eller bare være hjemme. Det er hvert fall Bring A Friend i morgen så har du også mulighet til å trene med Ben på søndag hvis du vil det;)


- Marie

263 views

Comments


bottom of page