logo.jpg
Search

Heavy power snatch complex and "love this bar" - 22. oktober. 2021

Heisann folkens og god fredag, Marie her :D


Jeg vil bare starte med å si tusen takk for alle gratulasjoner. Setter utrolig pris på at så mange av dere kommer bort, gratulerer og gir klem<3

For dere som nå har null peiling på hva jeg prater om så var det mye skjedde forrige helg. Jeg og samboeren har kjøpt leilighet og overtok på fredag. På lørdag, første overnatting i splitter ny leilighet, gikk samboeren ned på kne og fridde. Jeg og Kai (samboeren aka forlovede:-P) var dermed i vår egen lille boble hele helgen. På søndags kveld kom jeg på at jeg faktisk har et liv utenfor leiligheten og kom på jeg skulle på jobb kl 0500 dagen etterpå... Nå, en uke etterpå har ting falt litt mer på plass og jeg ville egentlig bare benytte sjansen nå til å se tusen takk, dere er gulle gode<3 Miljøet her på verftet er virkelig noe eget, familie nr. 2 dette her!gif

Over til dagens økt. Todelt økt hvor del 1 bestod av å bygge opp til heavy complex med 2 power snatch og 3 behind the neck push press.

Del 2 var en mer kondisjonsdel med 2 ulike AMRAPS på 7 minutter hver. På første amrap var det om å gjøre og få flest mulig power snatch på den 7 minuttene, men hvert minutt måtte vi gjøre 7 toes to bar. Etter det var det hele 6 minutter pause før vi på amrap nr 2 skulle gjøre så mange bar facing burpees som mulig, med 7 push press hvert minutt. 6 minutt pause er lenge, så her var det full gass fra start til slutt på hver amrap.

En god svetteøkt er altså gjennomført før helg.


Bilder fra dagen:


Dagens whiteboard:


Jeg håper dere får en fin helg og finner på noe gøy. Jeg skal på dugnad hele helgen på noe drillgreier. Aner ikke hva jeg skal gjøre, så lenge jeg slipper å drille så er jeg fornøyd!

God helg<3

- Marie

231 views

Recent Posts

See All