top of page
logo.jpg
Search

"Heavy bench + Smoky mountain" - 30. September 2021

Hei alle sammen! Jeg håper dere har hatt en nydelig uke så langt. Personlig syns jeg ukene flyr av gårde - det er jo snart helg igjen?!


I dag har fått kjørt oss med en todelt økt her på Verftet. Første del bestod av benkpress med en timecap på 19 minutt, der vi jobbet med10-5-3-1-1-1-3-5-10 repetisjoner. Her fikk vi mulighet til å øke gradvis til 1RM og deretter redusere vektene mens vi økte i antall repetisjoner igjen. Kanskje var det flere fikk ny1RM? Jeg så hvert fall flere fornøyde fjes i løpet av dagen, spesielt Marius som var en av de som fikk ny 1RM - VELDIG BRA!


Etter første del med benkpress var det på tide med litt puls. Del 2 bestod av en 10 minutters amrap med øvelsene rope climb og air squat. Twisten i denne økten var at vi økte med 10(5) repetisjoner av air squat etter hver gang vi gjorde 1 repetisjon av rope climb. Siden vi kun jobbet med 1 repetisjon av rope climb kunne vi fokusere mer på teknikk og få til å bruke mer av beina enn armene (FEET THEN ARMS). Til tross for at knebøyen kun bestod av egen kroppsvekt fikk nok de fleste kjenne på litt melkesyre i løpet av de 10 minuttene.


Siden vi nevnte nye rekorder under del 1 av økten, vil jeg dra frem Ida og Kathrine som fikk sin første tur opp i tauet idag!!:Litt flere bilder fra dagen:
Tenkte å komme med en liten påminnelse om at vi samler alt som blir gjenglemt i kassen som ligger under med dumbbell´sene. Ta gjerne å ta en titt neste gang hvis du mangler noe ;)


Helt til slutt har vi dagens økt og score:


Trenger gode briller for å lese resultatene i dag ;)Ha en nydelig kveld videre så ses vi igjen!


- Helene

240 views

Recent Posts

See All
bottom of page