top of page
logo.jpg
Search

Hansen – 26.november 2019

Dagens økt er en Hero-workout. Den er laget til minne om Daniel Hansen som døde 14.februar i Afghanistan.

Hansen er en Heroworkout. En hero workout som er laget for å hedre en person som har dødd i strid, enten soldat, politi, brannmann(dame) osv.. Daniel Hansen høres jo ut som en med Norske gener.

Marine Staff Sgt Daniel Hansen died February 14th, 2009 in Farah Providence, Afghanistan when an IED he was working on detonated.

Daniel is survived by his mother Sheryll, his father Delbert, his younger sister Katie, and his twin brother Matthew (also a Marine).

Hansen er en fantastisk workout, både for SK (sommer kroppen) stram rumpe og stramme magemuskler. Men også fordi midline området virkelig får kjørt seg, er dermed forhåpentligvis bulletproof og supersterkt! Er forøvrig en fantastisk hytteWOD/ferieWOD om du spør Torgeir ;).

Håper dere utfordret dere mentalt og kjørte på, plukket opp kettlebellen før dere hadde lyst og gjorde litt kjappere burpees enn komfertabelt og kjenner på godfølelsen av å ha gitt alt vi hadde akkurat i dag!

JULEBORD INFORMASJON

  1. Møt opp 18.00 i CrossFit Verftet sine lokaler, pass på å ikke kom for seint for programmet starter med en gang!

  2. Ta med en julepresang, det er noe du må ha hjemme og koster under 100KR. Det er ikke lov å kjøpe noe!

  3. Drikke får du kjøpt til rimelige priser i baren. Det blir en variert bar som skal passe alle smaker. Vi har også alkoholfrie alternativer.Ikke lov med medbrakt, vi tar VIPPS og kontanter.

  4. Dress code er dress to impress. Det kommer photovegg der alle må ta kule bilder ;).

  5. Kom sultne, vi har bestilt ekstra mat og da selvfølgelig pinnekjøtt.

  6. Ta med godt humør.

Det er ingen tvil om at dagen økt krevde utholdenhet både fysisk og psykisk. Ved valg av riktig skalering for dagens økt ble det en økt som kjentes tung og tøff underveis, men som i etterkant gav en skikkelig good feeling. Vi på Verftet liker det tøft 😎 Det gjør oss tøffere 💪

🤩

Noen som savner bling-blinget sitt, så ligger det på kontoret 💍💎

Takk for i dag alle sammen 💪👊

FYI: 4 dager igjen til Julebord 🕺💃

❤ Team Verftet

1 view

Comments


bottom of page