top of page
logo.jpg
Search

GOM – Goal of the month – April 2018

Hei Bloggen,

Vi starter nå med noe nytt som vi kaller goal of the month. Det vi håper med dette er at dere som medlemmer på CrossFit Verftet får holdninger som gjør dere presterer bedre på trening men også i hverdagen, på jobb, med familien osv.

Vi starter den første måneden med Klagefri Verftet.

Vi ønsker gjerne at medlemmene på CrossFit Verftet ikke klager. La oss kutte klaging og drama, begge er en som en sykdom. Er du rundt dette smitter det over på andre. Målet vårt på CrossFit Verftet er at vi ønsker å bli bedre, klaging, syting, drama er det motsatte av det å bli bedre. Siden Open akkurat er ferdig kan vi ta noen eksempler som er typsike,

– Får ikke til min første muscle-ups – Får ikke til min første pullups – Klarer ikke double-unders – Burpees er mye tyngre for meg enn deg

Hvis vi tar den siste som eksempel. Om burpees er tyngre for deg enn en person på f.eks 60 kg er det nok sant. Men det betyr ikke at du trenger å lage deg en unnskyldning for hvorfor hun slår deg. Det har seg sånn at denne type klaging kan vi gjøre noe med. Er burpees for tungt? Da er kanskje løsningen at vi må gå ned i vekt eller bedre forklart fettprosent, om det ikke er et alternativ, så ikke klag over det. Poenget her er ikke at du veier for mye eller forlite, poenget er at du kan selv gjøre en endring for at tilfeller blir bedre for deg. Dette gjelder alt, om det er pullups, markløft, double-unders osv. Velger du at vekten må ned så går denne prosessen mye lettere om du stiller deg positiv og ikke klager underveis. Det er alltid noe som er vanskelig men om du ser muligheter fremfor utfordringer kommer du i mål fremfor å ikke få det til.

Vi ønsker at når dere kommer på en time, er det 11 andre på timen. Om hver enkelt person er positive, har troen på seg selv, men også de andre på timen vil resultatene våre bli utrolig mye bedre og du vil være en stor grunn til at andre mestrer ting de selv ikke har troen på.

Klaging utenfor Verftet:

Noe som folk klager utrolig mye på er været. Dette er helt utav vår kontroll, uansett hvor mye energi du bruker på det. Om du klager hver eneste dag vil ikke været bli bedre. Det eneste du kan gjøre noe med er å flytte til en plass med fint vær, vil du ikke flytte så slutt å klag :).

Oppsummert, kommer du over et problem du ikke kan gjøre noe med, ikke klag. Kommer du over et problem du kan gjøre noe med, tommel opp!, gjør noe med det, uten å klag! :). Ting vi kan gjøre noe med er muligheter for oss som vil se på det positivt, mens for mange er det bare negativt. Som om du skader deg i håndleddet, istedenfor å ikke trene på 6 mnd, tren styrketrening i underkroppen i 6 mnd. Om 6 mnd er du sterkere enn du noen gang hadde vært om dette ikke hadde skjedd, i forhold til at du hadde vært i ditt livs dårligste form pga en skade i håndleddet.

For å bli bedre må vi innse at vi klager av og til, så derfor gis klaging på timer 10 burpees til alle på timene, så blir vi sammen bedre 😀

2 views

Comentarios


bottom of page