top of page
logo.jpg
Search

Get Lost – 30.desember 2019

En kunne fÞle seg en smule lost midt inne i denne Þkta nÄr viljen begynte Ä jobbe litt mye i mot og kaloriene pÄ Echo biken begynte Ä bli sÄnn passe seige. Da var det ekstra viktig Ä bestemme seg og gjennomfÞre bestemte kalorier, antall snatch og bestemt variant av toes to bar.

For de som enda ikke har blitt helt kjent med og komfortabel med Þvelsen power snatch inviterte dagens Þkt en gylden mulighet til Ä Þve teknikk og fÄ testet bevegelsesmÞnsteret som inngÄr i Þvelsen. Det er ikke til Ä stikke under en stol at snatch er en av de mer komplekse Þvelsene vi har i crossfit. SÄ ikke fortvil om ikke teknikken satt perfekt i dag. Det kommer flere muligheter til Ä fÄ bryne seg pÄ denne.

The riders in black 😎

Hodene bĂžyd i laserfokus pĂ„ oppgaven foran seg đŸ’Ș👊

😈👌

❗Dere mĂ„ alle sjekke mailen i dag. Det er sendt ut informasjon angĂ„ende Golden-medlemskap❗

For mange var dagens Ăžkt den aller siste Ăžkta i 2019. For et Ă„r det har vĂŠrt! Tusen takk for all svette, stĂžlhet og community dere har lagt ned hos oss. Vi gleder oss til Ă„ ta fatt pĂ„ et nytt Ă„r med nye muligheter sammen med dere ❀ For de av dere som har meldt dere pĂ„ til morgendagens NyttĂ„rswod – Be prepared for moro, svetting og en perfekt avslutning pĂ„ treningsĂ„ret 2019! Takk for i dag, og takk for i Ă„r til de vi ikke ser igjen fĂžr neste Ă„r 🎆🌟 Team Verftet.

1 view
bottom of page