top of page
logo.jpg
Search

Foot Locker – 17.Februar.2020

Nok en mandag er over hos oss på CrossFit Verftet. 17.Februar er her, det er travelt på timene og generelt godt trøkk hele dagen.

Kort oppsummert så fikk vi litt nytt utstyr i dag, det blir spennende å se imorgen hva som er inni pakkene :)). Jarl Vidar & Andreas hadde en test i dag der Jarl slo seg selv delux, samtidig har han gått ned 10 kg og vi går under kategorien “so far so good”. Det hadde jo vært veldig kjedelig om vi ikke hadde fått det til. Men så langt ligger vi godt ann :). Sjekk instagram kontoen for oppdateringer :).
A post shared by @ fattofitmelingxaskeland on Feb 17, 2020 at 2:35am PST

Dagens workout, en real test som satt de aller fleste på en skikkelig mandagsprøve. Men hva er vell bedre enn en skikkelig god start på uka?? Ny uke nye muligheter til fantastiske ting 😉 – Appropo fantastiske ting, det kommer noen kule nyheter fra Verftet denne uken #VIGLEDEROSS 😉


INFORMASJON – Senior trening

Det er fortsatt noen ledige plasser hos seniorene våre. De er en helt fantastisk gjeng. Trener og står på, samtidig veldig sosiale med kaffe både før og etter. Har du en bestefar/mor eller far/mor som kanskje kunne tenkt seg dette. Det er gratis prøvetimer (så mange de ønsker), så her er det bare å presse de inn dørene våre mandager eller torsdager 11.00.

2 views

Comments


bottom of page