top of page
logo.jpg
Search

Feeling 22 - 05.Januar.2022

Hvem liker vell ikke føle seg som 22. Det er jo digg. Selv om kanskje dagens økt fikk oss til å føle oss liiitt eldre enn 22 underveis =)).


Vil bruke dagens blogg til å informere litt om hvordan "opplegget" er på Verftet om dagen:


- Du booker deg på time enten 06.00 eller 15.00. Du kan da komme når du vil fra 06.00-11.00 eller 15.00-20.00. Det vil si, da er vi der og coacher passer på dere så godt vi kan og prøver å gi dere all den oppmerksomheten dere trenger. Ja alle trenger litt oppmerksomhet ;). Du kan trene dagens workout eller det du ønsker.

- Om du trener utenom disse tidspunktene må du også booke deg på timen, da er det ikke instruktør men du kan trene som normalt. Enten dagens workout eller det du ønsker.

- Det er grønne firkanter med 4 meters avstand for å opprettholde trygge treningsomgivelser. Ta med deg masken på trening så informerer vi deg når du kommer.

- Selv om det ikke er gruppetimer samler vi sammen gjenger og starter de i heat slik at du ikke trenger å stå alene og trene, men sammen, slik vi elsker <3.


Angående GRATIS PRØVETIME er det fortsatt mulig. Få de til å sende oss en mail via info@crossfitverftet.no så booker vi de manuelt på og tar godt i mot dem. Det er Januar og vi er veldig glade for nye mennesker innenfor dørene vår. Desember har vært treig, så det hadde vært kjekt med en bussy Januar =).


- Eskild og Carl trente bare i 3 timer idag

- Walter trente like lenge

- Elin er tilbake på trening,

- Bernt hadde fått Verdens fineste gave (Verftet T-skjorte)

- Ellers meget god stemning med masse folk på boxen


_____


I går var jeg på TVH med Jarl Vidar. De hadde "Spør eksperten". Vi får håpe det ikke ble for ærlige svar og at vi kom ut av det på en god måte =). Fikk selvfølgelig presset inn litt CrossFit Verftet der.Vi har få ledige plasser på CrossFit Teens om du kjenner noen som skulle vært interessert.Dagens whiteboard =)Morgendagens feest!:

[TEAMS OF 2]

Wonder Woman:

AMRAP 25:

20 GHD Sit-ups

90m Dumbbell Farmers Carry 22,5/15


Switch After Partner Completes:

600 Meter Ski or 400 Assault Runner


Batman:

AMRAP 25:

30 AbMat Sit-ups

90m. Dumbbell Farmers Carry 15/10


Switch After Partner Completes:

600 Meter Ski or 400 Assault Runner


Hulk:

AMRAP 25:

30 AbMat Sit-ups

90m Dumbbell Farmers Carry OPT


Switch After Partner Completes:

500 Meter Ski or 300 Assault Runner


- Athletes picks up where their partner stops on Sit Ups/Farmer's Carry

- Score = Rounds + Reps


315 views

Comments


bottom of page