top of page
logo.jpg
Search

EMOM 40 – 23. September 2019

EMOMs er et ypperlig verktøy å ha i verktøyskrinet. EMOM fjerner tenkingen fra treningen. Du skal gjøre så og så mange reps, hvile så og så lenge. Underveis i økten er det rikelig med rik tid å kjenne på kroppen se på resultatene og spørre seg selv spørsmål som: blir rundene mine kjappere, eller får jeg mindre pause hver runde? Kan jeg ta flere reps eller færre neste gang?

Tore maxet (nesten) ut pulsklokka. Håkon følte på strekken, men var smart og va om litt tilrettelegging. Linn var som mo som Lindmo og rask som vinden. Marit var konsistent som en iskrem i kjøleskapet. Trond ble rød i fjeset og får tommel opp for meget bra pushing av seg selv og meget imponerende score! Jorunn holdt fast og kalket godt. Mange skjønne skjønte fort hvor tungt det hele ble. Det var deilig.

Torgeir og Øyvind var Buddies og Torgeir fikk et hjerte av svette på skjorta si i løpet av timen. I annet nytt var Daniela på trening og digga det. Raminta var på trening og var et råskinn. Andy hadde alle timene på stell og alle som kom på verftet fikk en fire-retters middag, servert kald, og bestående av allerede plasserte tallerkener med box jumps og t2b og dumbells og bikes. Siste timen var dagens vaskeriansatte og fikk den tvilsomme æren av å rydde etter dagens deilige måltid med fitness.

Snakkes snakkes snart snart!!

Team Verftet ❤️

1 view
bottom of page