top of page
logo.jpg
Search

Diane - 31.mars.2023

God fredag ☀️.


September 2003 ble dagens benchmark "Diane" laget/utført for første gang, liten fun fact at den har 20 års jubileum i år 🥳. En god miks av tung styrke for underkropp og en mer krevende gymnastics-øvelser for overkroppen. Deadlift og handstand push-ups der altså. Etterfulgt av enda mere deadlifts på after-party! Hvor enkelte smalt til med en ny 3RM 💪.Knekker koder!

Det er så sinnsykt gøy når folk får til ting som de ikke trodde, som HSPU for eksempel. Frank var en av de som var overbevist om at han ikke fikk det til, han tok hele Diane med HSPU og ab-mat... 😅 😂 Se bildebevis over👆.


BAF & Barnepass

Lørdag og bring a friend i morgen også! Det er også barnepass som vanlig, men på påskeaften har vi ikke barnepass. Frykt ikke, det er fremdeles timer 😎. De røde dagene har vi også stengt, med mindre du har et inngangskort så holder vi åpent mandag-onsdag med en redusert timeplan og på'an igjen for fullt på tirsdag etter påsken 🐥. Bare legger et lite hint til morgendagens trim...Sunn&Sprek

Vil også benytte anledningen til å skryte av sunn&sprekisene som trener hver tirsdag og torsdag i rom 3. I går var det en gøy team 3 økt og de gunna på 🔥 . Det har også åpnet seg et par plasser på kurset om noen skulle kjenne noen det kunne passet for 😃.Dagens fantastiske tavle:

Ha en kjempefin helg dere🤩,

- Margrethe&Helene

161 views

Comments


bottom of page