top of page
logo.jpg
Search

Devilish - 10.november.2022

La oss starte hele blogg torsdagen med en #oldschool youtube video.


CrossFit Open nærmer seg, hva er CrossFit Open?? - Deeeet er super gøy og vi gleder oss til å stelle i stand på Verftet også #communityfestKonkurranse er sundt, voksne mennesker konkurrerer for lite og setter seg selv for lite ut av sin komfortsone. Heldigvis kaster vi dere ut i mye rart hele veien slik at vi opprettholder menneskelig utvikling 😂.


Angående konkurranse, brødrene Askeland trente sammen og der handler det aldri om å vinne.... Lurer på hvem som vant i dag 😂.


Mulig det ligger i Askeland etternavnet og ha litt konkurranse innstinkt.


Bedriftstrening


Engelsen Bygg på nok en tidlig morgen bedriftstime. Jeg var også oppom dem senere på dagen da vi har flere nyheter for bedrifter. Om din bedrift vurderer dette bare gi beskjed så kommer jeg eller Helene innom og tar en prat om vi kan tilby noe positivt for bedriften.


Engelsen var eksempelvis interessert i å kjøre foodchallengen sin med sine 40 ansatte, så her tilbyr vi altså ikke bare trening men også andre tjenester.CrossFit Senior


I dag kom jeg på jobb i senior treningstiden og det fikk meg til å smile bredt for jeg forventet ikke at de skulle være der da. Jeg har sagt det før men sier det igjen og igjen. Jeg er så stolt over hva Verftet har fått til her.


I går spiste heeele gjengen på MM, da var også Margrethe invitert (som trener de mest) 😍.


Kjenner du noen pensjonister, ta de med til oss jeg lover at det finnes ikke et bedre tilbud der ute samtidig som det er en helt fantastisk gjeng der de som startet på Verftet for 3 år siden trener her fortsatt.


Men Issa er ny og smiler bredt 😃.Dagens Workout


Det var jo "bare" 15 devil presses og 30 box step-ups #iiitaddsup 🤣.


Ettermiddagstimene fikk effektifisert seg godt opp og det ble en god del både magetrening og Pull-ups trening


SugarWod går varmt


Det er på SugarWod det skjer, til dere som kommenterer og gir fist bumps fyy søøøren så koselig. Takk for at dere gjør communities vårt til en hyggelig plass å være 🙌.
Håper vi ser deg på årets fest ❤️ . Det ble nevnt at det var obligatorisk ila kvelden her 😅🍾.Ha en nyydelig kveld. Andreas & Andrea


211 views
bottom of page