top of page
logo.jpg
Search

Deadlift &

Deadlift & “Shut Up Kenny” 25.Januar 2019

Tenk det, at dere alle er vakre, og unike, og umulige, og verdt alt. Husk på det i vintermørket og snøen <3 Husk også hvorfor dere trener. Mange gode svar på dagens spørsmål. Hvorfor gjør du dette (CF)? Noen oppsummerende gjengangere lød som her:

“Jeg trener fordi det er gøy!” “Crossfit er den treningsformen jeg liker og kan holde ut med. Jeg slet lenge med å finne rett tilbud, men crossfit er noe som er gøy og som jeg har klart å holde” “Jeg kan spise mer (haha) også er det bra for helsa” “Jeg er her for miljøet” “Dette stedet er rett og slett helt fantastisk. På alle måter” “Vi er blitt Crossfit- Junkies. Avhengige rett og slett. Av alt. Miljøet og treningen. Ja. Alt” “Jeg trener for å holde meg i form”

Mange andre grunner ble også nevnt, min list er ikke utfyllende, men disse husket jeg. Noe jeg også vil huske er deres greske, episke, dyriske, doriske styrke. Wow ? Imponert av så sterke medlemmer vi har. Mone dro 110 i markløft. Carl dro 170 (?) om jeg husker rett. Coach Eline og the “powergirls” måtte ha strikk på stangen. Stangen var fyllt til randen, full, kjåket, umuligt mye lastet. Så lastet at en strikk måtte holde vektene på plass. Maja og Hanne og Raili dro også store vekter. Thor Øyvind dro 140 kg. Likevel var dere opptatt av teknikk!! Knallbra. Tipp Topp.

A) Deadlift Finn et tungt sett på 3 reps B) Shut up Kenny 3 Rounds for Reps 1 min KB Swing (R) 1 min KB Fr. Lunges 1 min KB 1 Leg RDL 1 min rest

Også en stemningsfull dag i dag. Deilige Steffen ble mannlig modell og fikk min stikke i ryggen. Bente skrøt av meg ? og verftet og trenerne, og alle andre. Hun skrøt av crossfit også. Antonia og Øyvind var på plass med sitt sedvanlige lynne. Julen kom sent. Det snødde, noe Otto bemerket.

“Det er Kaos der ute, men deilig her inne” – Otto

Bloggen avsluttes med et tårevått farvel og et sitat til langdryg ettertanke. Sitatet er ikke homerisk av natur, eller fra en kjendis, eller PT, eller filosof, men fra et medlem på verftet. Det resonnerte hvertfall med meg. Det lyder noenlunde slik:

Jeg trener fordi jeg slapper av da. Trening er en timeout som rensker ut alt som skjedde før, og jeg slipper å tenke. Det er min time. Bare min. Og etterpå er jeg klar for nye eventyr.

Ta-ta,

Vegard ???

3 views

Comments


bottom of page