top of page
logo.jpg
Search

Crash landing - 20.august.2021

Vi avslutta uka med en heftig team økt i dag. Høy puls, high-skill øvelser og kontinuerlig arbeid, flott det.Dagens økt var altså en 20 minutters AMRAP, as many reps and rounds as possible.

En runde bestod av 2 Ring Muscle Ups, 4 Handstand Push Ups og 8 American Swing.

Som nevnt så skulle det i dag være kontinuerlig arbeid gjennom alle 20 minuttene. Så mens den ene partneren jobba med å få så mange repetisjoner som mulig av øvelsene nevnt ovenfor, skulle den andre partneren løpe 200 meter etterfulgt av 3 clusters :-)

Når partner 2 var ferdig med løping og clusters så bytta partnerne og P2 fortsatte der P1 slapp.


Så, her var det høy puls hele veien, fra start til slutt. Selv hadde jeg hvert fall blodsmak i munnen allerede fra første runde med løping, deilig det. Var ikke lett å holde styr på antall repetisjoner når man så vidt var i livet, haha.


Var hvert fall en utrolig herlig følelse når man var ferdig, og det er alltid ekstra gøy å jobbe sammen i teams!I morgen reiser Marie til Birkeland for å gå på folkehøyskole. Ønsker henne masse lykke til, så håper vi at hun kommer innom når hun er her i Haugesund i ferier!Jeg ønsker dere alle en riktig god helg, så sees vi igjen på mandag <3

78 views

Kommentare


bottom of page