top of page
logo.jpg
Search

ComptrainStandard - 21.Januar.2022

5 min med arbeid. Hvor tung kan det egentlig være ?? - Ganske tungt =D


Dagens økt, en smart programmert økt. Karen sa: "er det bare 5 min" -> etter økten "Det var nok". CrossFit teorien prioriterer Intensitet over Volum. Altså kort og hardt, ikke langt og sakte. Da i hovedsak. Dette er det flere årsaker til, men den viktigste er kanskje: Du blir jækla godt trent, som overføres til hverdagen din.


Fredag, det strømmer godt med folk inn om dagen. Vi hadde fire nye venner på onsdag så det er kjekt å se at det løsner med nye personer som vil trene på Verftet. Kjenner du noen du vil dra med på trening? - Ta de med på BAF mandag, onsdag eller lørdag. Bookes via www.crossfitverftet.no.


Kjapp påminnelse om kurset til Thaddeus om pullups starter neste uke, om dere ikke kjenner han så godt så vil dere lære uuuutrolig mye på dette kurset angående styrke i overkropp. Send han en mail om du har spørsmål: thaddeus@crossfitverftet.no.


Det var både taco, pizza og litt forskjellig til middag hos medlemmene i dag. Uansett hva det er til middag så håper jeg du har hatt en fin treningsuke og er klar for nok en uke sammen med oss neste uke <3. (Hvis ikke snakkes vi på BAF i morgen <3 )

218 views

Recent Posts

See All
bottom of page