top of page
logo.jpg
Search

Clean Shave - 21.April.2021

**"The highest compliment you can pay me is that I work hard every day... that I never dog it." -- Wayne Gretzky** (en av hockeys "great")


Jo mer mann leser om "the greats" jo mer ser mann sammenhenger. Fra sport til konferanserom finner man flere røtter til deres "suksess".


Det er ikke alltid hva de gjør, men hvordan de gjør det.


I enden av våre liv, når vi ser tilbake på det, hva tenker vi?


Når vi ser tilbake tror jeg ikke vi definerer oss meed hva vi gjorde, men hvordan vi gjorde det.


Full heart, full commitment, full effort. Wherever we go.


Det handler ikke om hvor mange runder du gjorde i dag, men det handler om du gjorde ditt beste. Ikke ditt beste målt over livet ditt, men ditt beste med de forutsetningene du hadde i dag.DAGENS ØKT


I dag har vi hatt myyyye "jump and land" som resulterer i veldig høy puls og brennende lår. Er kanskje mindre gøy der og da, men det er vell ingenting som veier seg opp med følelsen etterpå?


"Clean shave" er en todelt økt hvor første del vil være styrketrening for noen og teknikktrening for andre. I del 1 skal vi i løpet av 10 minutter bygge opp til heavy complex av 1 power snatch + 1 hang squat snatch. For de som har dreisen på dette og føler seg trygg på øvelsen har i denne delen mulighet til å trene styrke og utfordre seg selv litt. Men teknikken skal likevel være on point. Det skal altså ikke være noen max rep og failures. For de som er nybegynnere så er dette en skikkelig fin mulighet til å øve på teknikk og bli bedre.


Etter 10 minutter med styrke eller teknikk så er det del 2 som står for tur. Dette er en 10 minutters AMRAP med to ulike øvelser. En runde er 10 box jump overs og 10 hang squat snatch. 10 minutter høres kanskje ikke så lenge ut, men det er lurt å ikke starte ut for hardt. Bruk den første runden eller to til å finne en fin pace. Når det har gått halve tiden så kan man heller gønne litt ekstra på hvis man klarer det.

Håer du har hatt en fin dag så sees vi i morgen <3

109 views

Comments


bottom of page