top of page
logo.jpg
Search

Clean and Jerk and Midline – 09. Juli 2019

“Don’t be a jerk. Do a jerk” – Sokrates

Gode er dere og god er gangen. I går var det tunge markløft og pullups og roing. I dag tok vi det ikke med ro, men siktet på å løfte litt til. I den forbindelse har jeg en beskjed til alle brudepar, og ektepar, og par som tar burpees sammen. Også til deg som er med på burpee challenge denne måneden.

1500 burpees. Det er antikken, senantikken, middelalderen og tidlig renessanse verdt med burpees. Det er tilsammen 1500 pushup og 1500 hopp. Det er volum. Det er styrke. Gjev Djerv Styrke. Men menn pass på!

Det er mye volum! Er du med på timer og løfter mye? Kjenner du deg sår i skuldrene? Kjenner du det på energien? Kanskje ikke enda. Men tenk litt på dere selv. Ta heller en time mindre i uka og fortsett å trene uten å slite dere ut. Bruk sommeren til å bygge dere opp, ikke bare bryte dere ned. Det blir mye volum. Så kjenn på kroppen og vurder deretter om du skal ta en ekstra hviledag, eller om du skal ta litt mindre burpees denne uka eller hva du må.

Men men, til økta ømme øgler!

I dag stod det teknisk styrke på tavla, teknisk sett. Begynnere ble bedt om å ta litt flere reps, øve på teknikk, mens de mer viderekomne skulle ta 1 og en rep. Med gode pauser gjøre teknisk fine løft. Alle løftet tungt. Noen løfte tyngre. Det var deilig.

I andre nyheter koste Haakon seg på dagens siste time. Jone ville helst ta Power Clean, men valgte å trene på styrken i bena heller og kjør fulle cleans. To tommler opp!!!

Morgentimen vasket seg ikke i dysjen med såpe og deoderant og shampo og conditioner og avokado-olje i håret, men valgte heller å bli vasket av rent, paleo, sollys. Det var deilig! Morgendagen blir også deilig. Så deilig blir den at i morgen skal vi rett og slette meske og vaske og elske med sollyset ute. For presisering betyr det at morgendagens økt finner sted ute i atmosfæren.

Snakkes da!

Team Verftet 😘

0 views

Commentaires


bottom of page