top of page
logo.jpg
Search

Cindy / Mary

God vidunderlig helg alle sammen ?

I dag hadde dere valget. Den blonde vakre, ubehagelig søte Cindy. Eller den barske krevende og rødhårete frekkasen Mary. Begge to er klassiske Benchmark Workouts eller Girls som blir brukt til å teste vår fitness. De er gode referansepunkt for å se om din fitness har økt eller uøkt. Har du tatt dem før, sjekk ut denne bloggsiden: 

Girls week – «Mary» eller «Cindy»

November drar mot sin sedvanlige slutt. Håper dere mestrer romaskinen. Trenger du motivasjon, sjekk ut bildet under. Bildet er et forslag til økt på roeren. Klarer du å holde tempo til fitnessguru, gud, og gaia Andreas?

Tempo på Andreas Askeland. Han kan ikke gå på vannet, men drukner du og noen må redde deg kan han ro fort!!

En liten side note på bloggen i dag, kommunikasjon med coach.

Har du et ubehag her eller der, hatt en travel uke, sovet lite eller generelt litt sliten?

I CrossFit så vil vi gjøre relative high intensity training. Relative står da for at vi ikke alltid føler for å trøkke gassen i bånn og gi alt vi har. Noen ganger må vi lytte til kroppen og det er noe vi alle må forstå. Det som er viktig er da å kommunisere med trener, «jeg er litt sliten i dag så kjører 3 runder istedenfor 5 med lav vekt, om jeg føler meg fresh blir det 5 runder». Da vet trener hvor du står og plager deg ikke med en tyngre KB midt i økta og heller hjelper deg å lage økten best mulig for deg den dagen.

Angående vondter så liker vi trenere en utfordring. Prøv å kom til oss minimum 5 min før og gi beskjed om hva som skaper problemer så får treneren prosessert hva dere kan gjøre. Å bli tilpasset er ikke negativt og ikke noe vi trenere tenker at er kjedelig. Alle medlemmer har like mye rett til å være på timene, vi har 12 stk per time slik at vi i sånne tilfeller kan tilpasse dere best mulig etter egne behov. Så møt opp på timene selv om du ikke kan gjøre alt så skal vi tilpasse best mulig :D.

Dette var dere veldig flinke på i dag. Flere medlemmer kom til undertegnede på grunn av litt såre albuer og knær og kropper, og det var til meget god hjelp for undertegnede. Tommel opp!

14 views

コメント


bottom of page