top of page
logo.jpg
Search

"CHIPS & DIP" - 02.August.2021

Hei folkens. Da var uka her igjen etter en utrolig kjekk fest i helga. Takk for kvelden vi fikk sammen med dere. Det var mange fine ansikt å se på lørdag og vi hadde veldig god stemning med både Games på storskjerm inne, liveband ute, god mat og drikke og sammen klarte vi å skape nok en innholdsrik fest på Verftet. Noen hadde kanskje en litt rolig dag i går etter lørdagens festligheter, men det var gøy å se at mange av dere deltok på dagens økt til tross for dette.


Dagens økt var en god blanding av mange øvelser, både teknisk og mentalt krevende og mange repetisjoner skulle gjennomføres. Vi startet uken med en For time økt på 25 minutter. Vi startet med 1 mile run, som tilsvarer 1,6 km løping. Videre jobbet vi oss gjennom 60 pistol squats, 50 CTB pull-ups, 40 bar facing burpees og avsluttet med 30 Power snatches. Det er mange repetisjoner og målet i dag var å holde en gjevn puls og gjennomføre med så få pauser som mulig.


Økter som i dag er utrolig viktig å pace riktig slik at vi klarer å gjennomføre på tiden. Løpingen skulle være i et moderat tempo slik at dere kunne pushe det litt ekstra når dere kom inn. De fleste kjente at pulsen steg på bar facing burpees og at dette var den mest utfordrende delen.


Vi avsluttet økten med 30 Power snatches. Dette er i utgangspunktet en egen økt kjent som "Isabel", og det sier seg selv at dette blir krevende etter 20 minutters arbeid i forkant. Vi hadde mulighet for å gripe "Isabel" med raske singles, men også være kapabel til å gjøre den med set på 5 repetisjoner.


Takk for enda en fin dag. I morgen er en ny dag, med nye muligheter ;)) Grip dagen og kom innom Verftet for en ny spennende økt.


184 views

Comments


bottom of page