top of page
logo.jpg
Search

Check in the box - 07.Juni.2021

For en helg det har vært. Før Mart tar oss igjennom dagens økt har vi en del gledelige nyheter å dele med dere på Bloggen. På lørdag droppet vi en stor nyhet som vi har teaset i en periode. Jeg har det jo som regel litt travelt og kamera mann Kristoffer ble litt stressa over 1 take, men det fungerte greit :D.Team Verftet har i en periode vært klar over at vi trenger mer plass. Spesielt med Covid har vi virkelig tatt i bruk det arealet vi har og ser behovet for mer plass, ikke bare til nye men for at dere "gamle" skal trives enda mer hos oss. Det har vært mange møter, mange planer at og frem, men til slutt fant teamet noe vi tror kommer til å bli en veldig god versjon av Verftet 4.0.


Verftet org: Da var vi bare i bomberommet

Verftet 2: Bygget ut til båtbutikken (med gamle garderober)

Verftet 3: Bygget ut i båtbutikken, fikset gulvet, lagde nye garderober og ekspanderte tilbudet til Kids, Teens, Senior, Personlig trening og kostholdsveiledning. Verftet 4: Bygger oss inn i garasjen og dette gir:


- Egentrening om ikke 24 timer i døgnet, store, store deler av døgnet. Dette blir tiltenkt i bomberommet. - Mer kapasitet til kurs, kids, teens. - Mulighet til mer/flere dager med doble timer. Eksempel CrossFit samtidig som vi kjører Bring a friend (Basic CrossFit). - Et bedre CrossFit tilbud. Med det betyr det at vi kan for de som har tid dra timene litt over 60 minutter, om det er strekking, assisterende trening, eller litt øving etter timen. - In house treatment (kommer etterhvert). Dette er litt kort forklart hva dere kan se for dere. Samtidig har vi flere småting og noen litt større nyheter vi venter litt med å komme med som dere vil like veldig godt. Samtidig ble det en liten tease på slutten med at det kanskje kommer noe spennende i rommet på siden av Verftet. Hvem vet ;). Verftet 4.0 uten covid blir jæ***** bra :).


-


Så til Lørdag. Denne gang ble det ikke noen dugnad med medlemmer med, det var store ting som skulle rives og gravemaskin skulle kjøres. Det har vi jo ikke gjort før (pippi mentality) så da var det greit at vi ikke skadet noen med galskapen vår. Dere skal tidsnok få komme til ;).


08.00 sto den fantastiske (!!!!!!) gjengen klar. Alle investert i at dette skal vi sammen gjøre for å gjøre Verftet 4.0 den beste versjonen til nå! - Uten den gjengen her ville det ikke vært noe 4.0.


Vi begynner å veldig rutinert på riving ;).Noen kaller seg selv ingeniør (ser ut som en lærling) og Andrea er ingeniør og ser ikke ut som en lærling ;). God stemning var det og ting fløy ut!Vegard sendte melding og spurte om det sto i arbeidsbeskrivelsen til Ben at han skulle kjøre gravemaskin. Står kanskje ikke det eksakt, men på en trener er mye mer enn bare en trener. Det er en venn, en vaskemann, en leder, et forbilde og kanskje en gravemaskin sjofør av og til ;). Uansett tror jeg alle gutta koste seg med den her.Klarte å kjøpe Kids hørselsvern (hehehe). "Ingeniøren" klarte også å la være å skade seg.Så når alle var sendt hjem (uten om Andreas og Eirik) og armene skulle brettes opp og "få gang". Da går det ofte ikke bra. Og joda vi klarte selvfølgelig å være litt kjapp med vinkelsliperen. Da er det kjekt å ha medlemmer som er rørleggere. "Hva gjør du?" - "På vei i dusjen" - "Tror du kan vente litt med det" =D. Øystein kom, og tett ble det.Verftet 4.0. Et nytt eventyr vi håper du ønsker å være en del av det sammen med oss. Vi kunne aldri gjort det uten deg/dere. Takk (takk takk takk takk takk) for at dere er verdensbeste ambassadører for oss og takk for at vi er så heldige å får trene dere nesten hver dag ;).15 min after CLASS:


Fra og med i morgen av skal trenerne som har timen rydde i garasjen i 15 minutter, om du har 5 minutt, 15 minutt, ikke tid før i morgen eller ikke tid i det heletatt er alt 100%. De som vil hjelpe til blir vi selvfølgelig veldig glade for. Det gjelder da bæring av stein eller hva enn det er oppi konteinere på utsiden. Dette er selvfølgelig ikke et krav og vi er like glade i dere uansett <3.


Når åpner vi???


Vi har ingen tidspress, så lenge vi er ferdig til midten av August er vi hæppi.


Today's workout

Then, starting today of with a typical CrossFit workout. A lot of variety, a barbell, a box and an rower/bike. Todays workout had a buy-in of 2000meter rowing or 4000meter bike. With a nice pulse going, after this we jumped to the barbell for an AMRAP in the remaining time of 2 snatches, 4 overhead squats van 8 box jump overs.


The barbell was a bit heavier then normal, the box a bit higher than normal and also the temperature in the room was not what we are used to in Norway. Even better it is afterwards then to go outside, have some coffee and enjoy the sun while we can.


This week, the programming is adjusted to the nice weather we are heaving lately. What that means for you, you can only find out one way: show up. It's going to be a good one, have a nice week folks!
365 views
bottom of page