top of page
logo.jpg
Search

BuddyBuddy My Buddy - 30.juni.2021

Helluu fine medlemmer og takk for enda en innholdsrik dag sammen her på Verftet. Mange kjenner det sikkert etter gårsdagens 30 runder med wallballs, HSPU og tunge power cleans. Det stopper dere ikke fra å komme i dag og gjennomføre en nokså gøy økt. Det er Onsdag i dag og det betyr buddy- workout. Dagens økt var en lang økt med 40 minutter styrketrening på overkroppen og korte intervaller på biken i mellom. Målet i dag var å gjennomføre repetisjonene på benkpress og ring dips unbroken eller max 2 set. Da handler det om å finne en vekt som lar deg klare 10 stk unbroken. Biken var hard i dag og her ble det fort mange calorier etter 20 runder. Veldig bra gjennomført i dag selv om timecapen var litt for kort til å gjennomføre for noen av dere. Det gøyeste er at økten var en buddyworkout, som gir mulighet for litt ekstra sosialisering under økten.


Vi har også hatt bring a friend i dag og nye medlemmer. DET elsker viii!! Ta godt i mot alle nye og la dem bli en del av verdens beste treningsmiljø.


Gladnyhet!!


Jan Morten var tilbake på trening i dag og Marte vant real food nutrition, relativt overlegent. Utrolig bra jobbet og gøy å se hvor mye man kan oppnå av resultater om man bare er streng med seg selv og hva man putter i oss. Utrolig god innsats av dere andre også, vi er stolte. Vi liker og utfordre oss selv her på verftet og en slik challenge som dette er veldig gøy å gjøre i fellesskap. Da er det ofte litt enklere også. Vi fortsetter og det blir ny challenge til høsten.Ha en fin kveld videre, snakkes i morgen

177 views

Comments


bottom of page