top of page
logo.jpg
Search

Best Out of Three - 19.januar.2022

In my whole life, I have known no wise people who didnt read all the time. - None, zero. - Charlie Munger

Så var det blogg tid igjen. Hørte på en podcast her en dagen der den her dukket opp. Min intuisjon sier at folk flest ikke leser. Men jeg tror det å lese, høre podcast, høre lydbok eller se på youtube er noe de fleste burde gjøre.


De som ikke kjenner til Charlie, han og vennen hans Warren har bygget et selskap fra 0 til 50% av vårt oljefonds verdi på sin fartstid i arbeidslivet. Rundt 7000 milliarder kroner, relativt imponerende 😅.


Og ikke kom her med at du ikke har tid. Alle har tid, alle har dødtid.


Du trenger ikke lese om kosthold, om penger, om trening eller om noe som ikke interesserer deg. Finn noe du interesserer deg for, da sluker du informasjonen eller en bok på null komma niks og det er gøy. Ikke glem at både på trening og i livet er gøy viktig.


Ordet psysisk handler om det som puster liv i oss, det som holder oss levende og gir livet glede og mening.


Vell, vell om du leser eller ikke kan du nok fortsatt holde deg levende, ha mening og finne glede 🤓.


Under her var hvertfal mine 30 minutt med egentid, trening, frisk luft og lydbok.John Hansen (Fra Brasil)


Dere har kanskje allerede hatt John på en av timene deres. Her kommer en artig historie.


Jeg får mailer ofte "I want to work". Alle disse personene gir jeg alltid 30 min av min tid, setter opp en google meet og lar de prate.


Det gjorde jeg også med John.


John hadde masse erfaring, CrossFit Level 1 og CrossFit level 2, drevet sinn egen box ut i fra sin garasje og mye bra. Etter samtalen oppsummerte jeg samtalen med at Verftet ikke kunne ansatte noen som ikke kunne prate godt engelsk og at om han var seriøs burde han reise til Norge, møte oss slik at vi kunne eventuelt bli bedre kjent.


Hørte ikke mer på en måned.


Så fikk jeg mail "I have bought tickets, see you in November!"


Så ja, der kom John. På første møtet spurte jeg hvor lenge han skulle bli, svaret var "for alltid". Så vi får se hvordan det går, han får hvertfal sjangsen til å bevise seg selv.


John er nå i en fase der han ser mye på timer, han får også slippe litt til slik at vi ser om han klarer å levere. Om han blir for alltid vil vise seg, men kul historie er det og kan eventuelt bli enda bedre.


Vi forandrer jo liv på Verftet, denne gang kanskje på en litt annen måte 😍.


Dagens herlige bildedryss!

- Thaddy tar the heavy DB on a spin

- Kjersti & Line viser pitch person mor/datter forhold 😆

- Senior gjengen koser seg. Der er det veldig god stemning og vi vil veldig gjerne ha et par til. Kjenner du noen eldre, send de inn til oss. De får så mange gratis prøvetimer de vil og vi vil ta veldig godt vare på dem


Win the morning win the day 😄Tavla!Ha en nydelig kveld,

John, Margrethe & Andreas

189 views

Comments


bottom of page