top of page
logo.jpg
Search

Bent O/row & "made for lovin you" - 29.september.2022

Another day another workout
Another day another bedriftstime


Engelsen Bygg er godt i gang med bedriftstimene sine og dere vil se de 07.00 på torsdager 🙌 . Kult å se bedrifter som prioriterer team building med annet enn øl og fyll 🤮😜
Jeg fikk trent, det var bra for alle rundt meg. Fungerer bedre med trening enn uten, som de fleste som leser denne bloggen.

CF Senior


De er spreke som vanlig. Kjetil fikk også være en del på bilde i dag 😅After Party


Always be the hardest worker 🤓Vi hiver litt tekst under i dag:


Lost and found

Etter siste time i morgen vil kassen med lost and found kastes. Vet du at du mangler en sko, genser, drikkeflaske eller annet div, kom innom og hent det i morgen :)


VI HAR EN TYV !


Mellom 10.00 og 15.00 har høytaleren vår blitt stjelt IGJEN. Den koster 5000,- og det er dyrt nok å kjøpe den to ganger....


Om du har vært innom trening i det tidspunktet, send oss en mail med hvem andre som var der så kan vi etterforske hvordan denne kan ha forsvunnet. Send til info@crossfitverftet.no. Om noen du kjenner har fått seg en ny JBL Boombox som trener på Verftet får du også sende en melding 😂.


Spøk til alvor utrolig kjedelig om vi ikke kan stole på at ting blir på Verftet, da må vi ta vekk noe av det mest fantastiske i Norge: Tillit. Det vil jeg ikke, men så kan mann jo heller ikke la folk stikke av med ting..


Mot all formodning så kan jo høytaleren bare dukke opp i morgen, da stiller vi ingen spørsmål og er fornøyde med det 😊.


Ellersss


Fokus denne uken har vært å prate litt om kosthold


17.00 timen fikk en liten NerdTrip.


Om du stiller100 personer på gaten spørsmålet "Hva er viktigst innenfor CrossFit", hva blir svaret?


- De skriker til hverandre

- De trener uten klær

- De velter bildekk

- De slår med slegger

- De gjør teite pull-ups


Ikke mange på gaten sier: Det er nok kosthold sammen med livsstil.


Men det er fakta, CrossFit sin grunnmur er kosthold og livsstil. Trekanten under viser viktigheten gradvis oppover, sammen med sammenhengene.


Vil du få litt bedre resultater på treningen? - Da er kosthold plassen du bør investere tid og energi, om da du er flink å trene. De som er på foodchallenge gjør akkurat det nå, de kommer til å merke dette på treningene samtidig som de merker det i hverdagen sin.


Fyller du bilen din med søppelvann fremfor godt drivstoff vil heller ikke bilen din fungere optimalt

Definisjon på søppelvann: tilsatt sukker, boller, brus, sauser, ingen grønnsaker, brødskiver 3 ganger til dagen etc..


Dagens rant finished 😁.


Men husk 1% bedre jækla bra


Vi har knowledge bomb på våre ukentlige møter, jeg kan dele mitt denne uken: Jeg leser Biografien til Warren Buffe t(verdens beste investor). Han har opparbeidet seg 93% av sin formue etter han ble 60 år. Som alt annet, bruk tiden til hjelp så blir det bra tilslutt.


Leser du ikke bøker, om du vil bli smartere/mer reflektert ha nye synspunkt da må du lese. Det blir eventuelt som å ikke trene å forvente å bli trent, det funker ikke. Den ranten får komme en annen dag 🐒.Ha en fin kveld Andrea & Andreas
320 views

Comments


bottom of page