top of page
logo.jpg
Search

ASAP as possible - 05. august. 2021

Juhuuu, godtfolk :D


Da var det plutselig torsdag igjen og nok en uke er snart over. Det har vært en tøff treningsuke med høy intensitet og mange av dere kjenner nok at dere er slitne i kroppen. Men snart er det helg folkens og da får dere mer enn nok tid til å hente dere inn igjen før en ny uke setter igang.


I dag har vi hatt en relativt "enkel" økt. Med enkel mener jeg at vi ikke trenger å tenke så mye, men bare gjøre, slitsom er den fortsatt altså!!


"ASAP as possible" har en 25 minutters timecap og det er om å gjøre å bli ferdig med x-antall Toes To Bar og meter på maskinen. I dag hadde det veldig mye å si hvilken skalering vi valgte når det kom til om vi hadde dårlig tid eller ikke. Klarte vi å velge en utfordrende nok skalering så føltes de 25 minuttene nesten litt for lite ut. Likevel, om du ble fort ferdig eller ikke så har du fått gjennomført en himla god økt, for svette og slitne ble vi alle sammen!Toes To Bar er en øvelse som for mange er vanskelig, så hvordan blir man bedre til å gjøre toes to bar? For altså, det er jo en utrolig kul øvelse å få til, så her er et tips som vil hjelpe deg til å bli bedre i T2B:


Tenk "BAR TO TOES". I en øvelse som dette så er det lett å tenke at vi kun skal bruke beina for å få de opp til stangen, men glem dette og tenk at det er stangen som skal mot beina. Vi ønsker å aktivere ryggen vår så mye som mulig og presse stangen ned mot gulvet. Dere vil bli overrasket over hvor nærme stangen dere da allerede er. Rytmen er også det viktigste å lære seg, når rytmen sitter inne, vil automatisk beina komme nærmere og nærmere desto mer man øver.

Øvelse gjør alltid mester, så ønsker du å mestre T2B i gruppetimene, så vil jeg absolutt anbefale å trene på det på egenhånd!! Noen minutter før eller etter du har gjort en gruppetime, så plutselig en dag er du der.Tusen takk for en fin dag folkens så sees vi igjen i morgen<3

190 views

Commentaires


bottom of page