top of page
logo.jpg
Search

Andrea - 09.januar 2023

God kveld bloggen :D


Dagens økt er til ære Andre som har vært trener på Verftet i mange år.. Hun skal over til fulltidsjobb som ingeniør, og blir derfor ikke å se lenger framme på whiteboarden. Men hun skal fortsatt trene hos oss, så det blir kjekt :) Hun fikk også en liten oppmerksomet som takk for lang innsats, og i tillegg sin egen økt oppkalt etter seg!


Benchmark økta "Andrea" er drøye saker. Veldig mange repetisjoner av mange forskjellige øvelser som skal utføres på kortest mulig tid. Det var satt en timecap på 35 minutter og den var tøff å slå. Noen galne folk greide å gjøre økta på mindre enn 30 minutter, men det ble også en god del TC på tavla i dag. Men det betyr ikke at det ikke er godt jobba for det. Neste gang kommer vi litt nærmere timecap :D Litt bedre hver dag :)


I andre nyheter hadde Serina sine første timer her i dag. Veldig gøy.Seniorene kjørte sin versjon av økta i dag, den var også knalltøff.


Andreas og snekkerne har jobbet med sofakroken i helga, og den begynner nå å bli ganske bra. Satser på det vil bli drukket mye kaffe og fortalt mange historier her framover


Jan Egil har kjørt mye Batman t-skjorte i det siste, men har nå oppgradert til Wonderwoman


Flere bilder:


Dagens resultater:

God kveld ønskes av Thomas og Helene :)


265 views

Comments


bottom of page