top of page
logo.jpg
Search

Eva

Hallao bloggen, endelig tilbake til kveldsblogging etter ferie føles godt. Mye podcasting og lesing på ferie skal ut i bloggen 😀

First time @VERFTET! :D. Eva oh Eva, Otto sa det så fint. Det må vær litt av ei det der Eva. Appropo Otto så plagde Andreas Otto me å plage han litt for alle slags lovlige/ulovlige(?) triks for å gjøre pullupsen enklere. Både en liten tå osv som sikkert mange kjenner seg igjen i. Uansett så endte det med at siste runden heiv han strikken og kjørte på uten ;).

Jeg tror Eva er det lengste av jente øktene vi har så tommel opp til pushing, positivitet og hard jobbing av alle på timene i dag. Tea imponerte veldig i dag og da fikk Tea (kalkmonsteret) eget bilde på bloggen.

Hører rykter om at Martin sier han skal ha droppe kurs slik til mange tusen slik at han kan finansiere studentlånet sitt, jeg tror jeg skal fyre i gang kalk kurs til mange tusen for der har vi også forbedringspotensiale. POP for kalk; Ta kalk på nevene -> kost overflødig kalk av nevene -> enjoy the fitness

Ferie tidene er i gang på Verftet, det ser vi veldig bra til alle som holder formen igjennom sommeren. Det er ikke mye trening som skal til for og opprettholde så kom på trening om det bare skulle være mulig å gjøre et 1 gang i uken :).


0 views

Comments


bottom of page