top of page
logo.jpg
Search

5×5 Skulderpress & Row – 27. Mars 2019

Dyvåte engler danset vakkert da økten sluttet. I dag var en goodiebag, med litt styrke, masse kondis, og masse moro. Askild knuste skulderpress. Koffe spurte Endre om ikke å endre seg, mens Endre endret trøtte miner om til varme morgensmil på ansiktene til menneskene på 6:30 timen. Endre ryktes nemlig å ha fortalt usedvanlig vakre historier i det trøtte kaffehjørnet, og undertegnede gleder seg til å høre flere.

Kappede helter vil bli avmasket og gjort nakne under, men først la oss se på økten. Den gikk som under…

Skulderpress 5×5 *one set every 2:00.

Styrke styrke, deilig styrke. Husk kjernen. Au au i korsryggen kjenner ingen alder, etterstreb gode posisjoner. Veldig fristende å presse på, men husk da å dra ribbeina inn, stramme stussen og gjøre det skikkelig.

Row (T2) 8000m *In intervals of 1000m each

Maratondistanse var det ikke, men utfordrende var lengden på dagens seanse på romaskinen. Seansen etterlot folk i en vakker og utmattet transe. Raili var ferdig, Stian var ferdig, Evy Anne var ferdig, Amalie hadde vondt i bena, Sophie hadde vondt i armene. Det var langt å ro 1000m. Tok fort 5 minutt, mer på slutten kanskje. Torgeir nøt roøkten i godt lag.

Verftets medlemmer bes gå hjem og høre på musikk. Lage seg opp en mening. Da Vegard danset omkring med iPaden for å ta i mot motiverende sangønsker var det bare et fåtall som klarte å presse frem konkrete sangønsker. Vegard er bekymret for sjelen til verftets medlemmer. Musikk høyner vår ånd. Gjør oss vakre. Gjør oss sterke og raske og tusen ting som er umulig vakre og altfor skjønne for ord. Forskning viser også at vi presterer bedre med god musikk. Annette, Sandra, Raili, Thor Øystein, Stian, og Nora kommenderes for at de hadde en sang å foreslå.

Sistnevnte, Nora, ble i dag avdekket og avslørt for den hun virkelig er. Mystisk og faretruende, litt stille, med den sprøe dialekten og det altseende øyet. Jeg har alltid forstått at dypt nede, langt forbi hjertet og leveren og tynntarmen, ligger det noe skjult og gjemt. Under treningskjorta og hårstrikken venter noe uventet og uforklarligt og magisk. Og i dag ble det bekreftet. For Nora rodde, lot som om hun var en vanlig vakker dødelig. Lot som om hun ikke hadde superkrefter og laserøyne og trikot. Klokken tikket ned. Nora ventet på partneren sin. Det var 5 min igjen på klokka. Bomba tikket. Tik. Tok. Nora ser meg i øynene, jeg i hennes. Går det, sier jeg. Jeg tror på deg. Ja, svarer Nora og…

Nora smiler og river av seg treningskjorta. Under er en heltinne med bronsehjelm og kappe og laserøyne. Rødt ser hun og drar til. Bakken rister, romaskinen hopper. Alle skurkene i Haugesund flykter.. For et tempo! Hun er ikke lenger Nora men en landfast pirat på vei mot havet. Hun ror og ror og ror. Og…hun fullfører. Bare med sekunder igjen. Deilig! Tommel opp superhelt Nora (hvis det er dit virkelige superheltnavn). ?

Med det sier jeg god natt ❤️

Team Verftet

0 views

Comentarios


bottom of page