top of page
logo.jpg
Search

31 HEROES - 4.August.2021

Enda en god dag her på Verftet med tidenes team-økt. I dag lekte vi apekatter med Rope Climbs. Det er en stund siden vi har hatt en økt med dette. Dessverre hadde vi ikke all verdens tid til å øve oss i dag, men det kommer flere økter med tau. Dagens økt var en 31 minutters økt med konstant jobbing for både deg og partneren din.


Inne jobbet vi med dagens AMRAP som var en variert økt med tunge thrusters (vår favoritt), Rope climbs og box jumps. Partneren din jobbet samtidig men var ute og løp 400 meter med en wallball. Det hørtes kanskje lett ut når vi forklarte økten, men erfaringen i dag var at wallballen ble ganske krevende å løpe etterhvert som tiden gikk.


Det er Onsdag i dag og det betyr Bring a friend og nye medlemmer. Dagens Bring a friend var fullbooket og vi hadde 8 nye personer på prøvetime. Utrolig gøy å se at flere og flere kommer for å teste ut Crossfit. Dagens Bring a friend var nesten samme økt med litt justeringer. Begge parter jobbet samtidig men vi skalerte ned til 21 minutter. Jeg håper og tror de fleste hadde en god opplevelse i dag.


Nyt kvelden, i morgen er det enda en gøy økt på menyen. Vi snakkes.


255 views

Comentarios


bottom of page