top of page
logo.jpg
Search

19.6 – For en dag

Det var spente ansikter som marsjerte gjennom daggryet og inn i disen på verftet. Bente skulle gjøre sitt beste sa hun, Thomas hadde ingen forventninger til seg selv. Det luktet derimot forventninger på toalettene. Brune og unge forventninger. Hviskingen var som en villbrann om lokalet. Spenningen som et teppe.

På bakrommet, i et tankeløst øyeblikk, ga Vegard bort sitt dritkule lagnavn (Die Hard) til Andreas og Håkon. Han tenkte så på lagkameraten sin, Thomas Risanger. Tho-mas. Ris-Anger. Vegard lo litt for seg selv og bestemte seg for et enda kulere navn. Ris på rumpa. Karoline kommenderes for sitt subtile og relevante lagnavn: Beerwalk.

Her har vi Thomas i full gang

Eskild og Håkon lettet på det mugne teppet da de entret lokalet i avslørende og ikke direkte uvakre, matchende tights og singlet. Faktisk var undertegnede veldig imponert over antrekket.

Eskild og Håkon i kjent stil (?) #barbellgirls

Dave Castro æret oss ikke med sin kalde, kule tilstedeværelse, men Andreas gjorde en god imitasjon da vakre, spente mennesker samlet seg om tavla. Første økt skulle være en repeat.

19.6 A 8 x (800 m run)

Bjørn Magne husket økten, Gro forbannet den, Vegard lo nervøst. Andreas smilte. I motsetning til 2017 var det ikke regn, men strålende sol. Men det var kaldt.

Eline trykker på pennen. Morten er klar. Øyvind er klar som et egg. Thomas (alle tre) er klar. Andreas er klar. Gro er klar. Birgitte er klar. Og klokka starter.

Det var røde ansikter som veltet innover døra når økta var over. Mange røde helter. Thomas Saltvedt gravde dypt og gikk dypere i kjelleren. Gro var som en vindfanget Valkyrie, og startet hard, løp enda hardere, og avsluttet dødshardt. Eskild hadde snert i bena, og Andreas og Håkon var like bak. Ben og Koffe, lave vakre David og høye svenske Goliat, vant. Ellinor var lynrask, lur og lang i strida, som en kvinnelig Flash!

Bens øyne møter Vegards og han rister på hodet. Han har vært syk. Han har hatt blod rennende fra øynene sine i to uker og feber rennende fra munnen. Han er sliten. Han er ferdig. Men det er så mye mer å gjøre. Koffe klapper han på ryggen. “Jättabrå” sier han.

Vinnerne av første økt

Økt to var en suser:

19.6 B 3 Rounds 30 Thrusters 15 Syncro BOB *7 min cap Min 10* 1000m row *4 min cap

De observante av oss har allerede sett Thomas, Vegards lagkamerat, og hans heroiske dødsblikk foreviget på verftets instagram. Applaus får Thomas også i denne bloggen, for han gikk ut som Hercules. Formen dalte mot slutten, tenna bet han sammen, men han stod i. Vegard hadde en tåre i øyet. Thomas rodde på sitt raskeste under 1.30 pr 500m. Vakkert.

Gro falt pladask om, ikke av kjærlighet men utmattelse. Birgitte ga Gro en nydelig high five. Håkon holdt følge med Andreas. Hilde Walin var vakker. Karoline lie var vakker. Når undertegnede tenker seg om var alle verftets varulver vakre. Jeg tror det var Einstein som sa at Thrusters + Burpees = Beautiful^2.

19.6 C 10 min to find: 1 RM Frontsquat / 1 RM Powerclean

Mange tunge løft idag. Spesielt nydelig var det å se Brigitte Lilleskog. Litt usikker, ustø i beregningen, men hun var bestemt på å gjøre en innsats og å gutse. Hun klarer første løftet og andre løftet. Flere løft går opp. Hun er usikker og ser mot Vegard. “Det stopper i hodet”, sier hun. Hun kommer ikke ned. På neste løft gir Vegard beskjed. “Ned, ned, neeeeeed…. ” og Birgitte står i det, knærna skjelver, hodet jobber og hoftene åpner seg. “Opp! Opp! Opp!” Roper hele salen og Birgitte kommer opp! Hun vant over seg selv og fikk noen veldig vakre løft på sin curriculum vitae. Gro gutser også på powerclean.

Øystein Reinertsen er på lag med Thomas. Øystein er kledd i knebeskyttere og belte og adidassko, Thomas er kledd i heltemot. Øystein har en nydelig frontsquat. Thomas jobber med seg selv og er rå. Han løfter tyngre vekter enn han har løftet før. Han er sterk. Tommel opp begge to.

Øystein

Ben får en PR. Han er sjokkert. Han var sliten før, men nå er han puffet ris. Oppblåst og stor og deilig å tygge på. Mange løfter tungt. Mange heier. Stemningen er i taket. Karoline smiler og Hilde smiler. Bente smiler og alle smiler. Bjørn Magne løfter og løfter med øyne på vei ut av skallen. Det er en god dag.

Finale 100 cal bike 80 wallballs 60 Pullups 40 S2OH 20 m HSW

Det er Ben og Koffe, Andreas og Håkon, Håkon og Eskild, og Morten og Bjørnar som er i finalen. Mye kan bli sagt, men lite gjør rettferd til heiingen. Det ble knapt og storslagent. Eskild og Håkon stakk av med en knapp, men episk seier på hele 1 poeng! Lavmælte rykter sier det var spandexen og det knønnsliberale tøyet som sikret dem seieren.

Sjokkert var Håkon over seieren. Utrolig, sa han på festen etterpå. Utrolig? svarte undertegnede. Ja, bokstavelig talt utrolig. Utrolig på alle måter. Utrolig sier Vegard til seg selv lang lang under pusten. Utrolig er et bra ord. Utrolig. Det var hva denne dagen var. Simphelten utrolig. Tommel opp. Team Verftet er glade i dere. Takker dere.

For en fantastisk dag. Vi er utrolig fornøyde med hvor mange som dukket opp og hvor fantastisk god stemning det var både på dagen og på kvelden. Tusen takk til alle sammen! Vi må også rette en stor takk til Rebecca som tok de kuleste bildene til dere, følg henne på insta rs__foto på instagram :D.

1 view

Comments


bottom of page