top of page
logo.jpg
Search

Mind Your Business - 20.Desember.2021

Hei Bloggen,


Da var det min tur og blogge, det er en liten stund siden sist så hyggelig at du leser og vil se hva denne storartede bloggen vil bringe.


Til dagen i dag, en workout som var super enkel og forholde seg til. Beveg deg i 20 minutt, lite repetisjoner som gjorde at det var "enkelt" og bevege seg fra stasjon til stasjon. Virket som den var i god smak med godt med navn på tavlen.


Det kokte forøvrig i 4 tiden på trening i dag, godt planlagt lokaler gjorde at alle hadde sin boks som gjorde det fortsatt trygt på trening, men veldig gøy å se at vi fikk bruk for alle rom.


Ludvik fikk sin første dag med opplæring, han suglet av ekstase.


Dagens bildedryss #godstemningpåVerftet


Alle har fått mail i dag med litt informasjon angående hvordan det er nå på trening, at du kan bringe med en venn på trening helt gratis og ikke minst kurs for 2022 er nå åpen for booking =)). Bildene ikke helt i rekkefølge, men noen lunde.


Så til bloggens høydepunkt. 14 topper på Netflix. For en heelt fantastisk dokumenter, dette er noe ALLE bør (må) se. Enormt inspirerende person som alle mennesker burde prøve å være litt mer lik som. Ikke nødvendigvis i å klatre de farligste fjellene i verden, men i væremåte. Dette er en 100% garanti for vell verdt tid fremfor TV-skjermen i Juletiden!


- Se den så går det en stund til du klager på trening =)Score and WorkoutMorgendagens fest (driitgøyøkt):


Wonder Woman & Batman:

5 Rounds For Time:

15/12 Calorie Echo Bike

10 Burpees


Hulk:

5 Rounds For Time:

10/8 Calorie Echo Bike

8 Burpees


- This is a sprint workout!


Etterfulgt av Knebøy på prosenter av 1 RM =)


357 views
bottom of page