top of page
logo.jpg

Personlig Trening

Vi mener trening og dermed CrossFit er for alle hos oss. For noen balanseres gruppetimer sammen med PT. For andre er PT alene den beste måten. La oss vise deg hvorfor personlig trening er et tilbud hos oss som bare blir mer og mer populært.

Hva er personlig trening?

I motsetning til Verftet sine populære gruppetimer så får du her din egen trener bare til deg selv. Noe som betyr at du kan gjøre akkurat hva du vil og presist har behov for.

 

På Verftet vil din trener lage en plan for dine behov som avhenger av hva du trenger og ønsker. Du trenger ikke å planlegge noe som helst, bare kom inn, så fikser vi resten.

 

Personlig trening er Verftet sin mest effektive løsningen for dine smerter og fysiske resultater. En custom-made plan gjør at du holder fokus på akkurat det du trenger. Om det er en enkelt time, en pakke med flere timer. 

DSC03900.jpg

Hvem er din personlige trener

Vi har mange dedikerte personlige trenere på Verftet med et bredt spekter av kompetanse. Du vil få din egen trener som passer dine personlige behov, ikke bare din personlige trener, men vårt team er også dedikert for at du skal nå dine mål.

I tillegg til fysiske mestringer er våre personlige trenere spesialisert i rehab trening med stor kompetanse for å fikse skader fra topp til tå. Fra rehab trening har vi også personlige trenere som har høy kompetanse i livsstilsendring og kostholdsveiledning som kan hjelpe deg balansere dette med trening.

 

Vi vil at du skal stille flest mulige spørsmål, vi vil vite hvordan dagen din har vært og hvordan det går med hunden din. Når vi er i en personlig trener prosess med deg er vi, all in!

DSCF4809Verftet_by_Vincent.jpg

Er personlig trening for deg?

Personlig trening er for alle som ønsker å få 100% ut av hvert minutt på trening. Både de som aldri har trent og profesjonelle atleter vil ha store fordeler med personlig trening. Om du trenger en som holder deg ansvarlig og presser deg litt ekstra eller den som holder deg tilbake. Hva enn som er best for akkurat deg vil din personlige trener både finne ut av og holde deg ansvarlig for.

DSCF5500Verftet_by_Vincent.jpg

Tilbakemeldinger

Comment - Sigurd.png

—  Sigurd, Fisker

La oss komme i gang

Ønsker personlig trening eller er du litt i tvil? - Vi ønsker å være en del av reisen din og hjelpe deg med dette valget. Måten vi gjør dette på er at alle kan booke sin kostnadsfrie 1 til 1 veiledning der vi finner ut av dette sammen, helt uten forpliktelser. Book din samtale under.

bottom of page